fbpx

Hyundai Srbija predstavlja budućnost u Beogradu

Hyundai Srbija predstavlja budućnost mobilnosti na ovogodišnjem sajmu automobila BG Car Show 2024

Hyundai // BG Car Show

Hyundai Srbija juče je održala konferenciju za medije na manifestaciji BG Car show na Beogradskom sajmu u prisustvu poslovnih partnera, medija i visokih zvaničnika, uključujući njegovu ekselenciju ambasadora Republike Koreje, gospodina Djeung Lia i generalnog direktora KOTRA u Srbiji, gospodina Yongjin LEE.

Hyundai // BG Car Show

Hyundai Srbija na sajmu nastupa u znaku novih tehnologija i zelene budućnosti u skladu sa globalnom razvojnom strategijom Hyundai motor Company koja planira da elektrifikuje celokupnu evropsku liniju do 2025. U skladu sa tim su najznačajniji sajamski modeli, potpuno električni IONIQ 5 i IONIQ 6 višegodišnji dobitnici prestižne titule Svetski automobil godine, za koji važi specijalna sajamska ponuda sa popustom u iznosu 5.000 eur.
Ove godine sajamska ponuda Hyundai vozila je pored sjajnog odnosa cene i kvaliteta po kojem je Hyundai odavno prepoznat, jednog od najdužih garantnih perioda u trajanju 5 plus dve godine upotpunjena i odličnom ponudom finansiranja.

Hyundai Kona // BG Car Show

Nova KONA je najnovija generacija prepoznatljivog gradskog Hyundai crossovera koja novim dimenzijama u odnosu na prethodnu generaciju nudi 77 mm više prostora za noge na zadnjoj klupi, 11 mm više prostora za glavu i najbolji prostor za ramena za putnike pozadi u klasi. Prtljažnik je povećan na 407 litara zapremine, značajno više u odnosu na prethodnu generaciju.
Varijanta sa SUS motorom nove Kone nudi dva agregata. Jedan je trocilindarski 1.0 T-GDI od 120 KS i 172 Nm, sa prednjim pogonskim točkovima, uparen sa manulenim menjačem sa 6 brzina ili automatskim 7DCT. Maksimalna brzina iznosi 180 km/h, a ubrzanje 0~100km/h iznosi 11,8 sekundi, dok je po WLTP-u potrošnja u mešovitom ciklusu deklarisana na 5,2 litra.
Drugi je četvrorocilindarski 1.6 T-GDI sa 198 KS i 265 Nm, dostupan samo sa automatikom 7DCT i pogonom na prednje ili na sve točkove. Kod njega, maksimalna brzina iznosi 210 km/h, ubrzanje do 100 km/h 7,8/8,1 sekundi (2WD/4WD), a po WLTP-u potrošnja u mešovitom ciklusu je deklarisana na 5,9/6,7 litara (2WD/4WD).

Hyundai // BG Car Show

Generalni direktor Hyundai Srbije, gospodin Slavc Habič podelio je sa prisutnima strategiju i ciljeve kompanije u narednom periodu, naglasivši kontinuiranu inovaciju, kvalitet proizvoda ipodršku ekološki održivim tehnologijama. Direktor prodaje Hyundai Srbija, gospodin Vladimir Malbašić, predstavio je sajamsku ponudu koja obuhvata širok spektar vozila, uključujući premijeru potpuno nove generacije modela Kona.

Hyundai // BG Car Show

Posebno priznanje upućeno je dugogodišnjem saradniku Hyundai Srbija, glumcu Nenadu Jezdiću, koji je svojim angažmanom u promociji ekološke svesti doprineo prepoznavanju brenda i podržao napore ka očuvanju prirode.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Nissan se vraća na velika vrata novim modelima

U ovom trenutku, Nissan ima relativno staru modelnu ponudu, ali to će se vrlo ...

Miloš Pavlović – samo jedan korak do Formule 1

Gde je i šta sada radi Miloš Pavlović, Beograđanin koji je bio jedan od ...

Rolls-Royce Spectre predstavljen u Parizu

Rolls-Royce Spectre, prvi potpuno električni superluksuzni model čuvene marke predstavljen je na salonu automobila ...

Seat pokazuje efikasno pakovanje KonMari metodom

Pakovanje kofera i stvari u prtljažnik automobila pred putovanje se često pretvori u jednu ...

Mercedes G-Klase stiže sa novim dizelom

Mercedes-Benz je predstavio novu motorizaciju G-Klase, iako najslabiju u ponudi, još uvek dovoljno rafiniranu ...

Mercedes A-Klase – kada menjaš, menjaj temeljno

Kada menja, Mercedes menja temeljno. Dobro, ne baš uvek, ali u slučaju nove A-Klase, ...