fbpx

Tri Mercedes-Benz premijere na BG Car Show 2024

Tri Mercedes-Benz premijere na BG Car Show 2024 – kompanija Star Import d.o.o. izlaže na preko 1000 kvadrata u hali 3 Beogradskog sajma

Na ovogodišnjoj BG Car Show manifestaciji u Beogradu, kompanija Star Import d.o.o. izlaže na preko 1000 kvadrata u hali 3 Beogradskog sajma. Pod sloganom Definišemo luksuz od 1886. godine biće izloženo 17 modela iz Mercedes-Benz game vozila, uključujići i 3 premijere.
„Mercedes-Benz ambicija je uvek bila jasna: Podizanje svakog aspekta onoga što kupac očekuje od našeg brenda. To smo radili iznova i iznova od prvog dana1886. godine kada je rođen prvi automobil. Sa druge strane, ova godina je jako važna za sve nas jer Emil Frey Grupa, kojoj pripada i naša kompanija, ove godine proslavlja još jedan važan jubilej – čak 100 godina postojanja i ujedno 10 godina poslovanja u Srbiji“, izjavio je Štefan Vöröš, CEO Emil Frey Grupe u Srbiji i generalni direktor kompanije Star Import d.o.o.
Već više od 75 godina, Mercedes-Benz E-Klasa postavlja standarde za luksuzne limuzine srednje klase.Zahvaljujući sistematskoj elektrifikaciji, nova E-Klasa pomeragranice i u efikasnosti: polovina svih modela dostupnih u Evropi su plug-in hibridi četvrte generacije koji nude snagu električnog motora od 95 kW (129 ks) i potpuno električni domet od preko 100 kilometara (WLTP). Istovremeno, nova elektronska arhitektura omogućava sveobuhvatno digitalno korisničko iskustvo, dok brojni sistemi pomoći u vožnji unapređuju bezbednost svih putnika.
Sa potpuno novim modelom, CLE Coupé, Mercedes-Benz nastavlja dugu tradiciju sportskih, elegantnih automobila iz snova. Novi CLE Coupé koristi konceptualne i tehničke inovacije C-Klase i E-Klase. Sa svojim izražajnim dizajnom, novi automobil sa dvoje vrata može da se pohvali ekskluzivnom udobnom opremom za maksimalnu individualnost i samouverenim, sportskim performansama u vožnji. Svi motori u ponudi su blagi hibridi sa integrisanim starter generatorom i 48-voltnim električnim sistemom.
Premijeru pred beogradskom publikom ima i potpuno novi Mercedes-AMG GT Coupé. Novi AMG GT Coupe kombinuje veoma dinamične karakteristike vožnje i prepoznatljivu sportsku notu sa visokim nivoom svakodnevne udobnosti. Novi GT je vrhunski proizvod u raznovrsnom AMG portfoliju. Sa novim konceptom dimenzija i opcionim 2+2 sedišta, Mercedes-AMG GT Coupé direktno odgovara na želje naših kupaca.
U saradnji sa našim dugogodišnjim partnerima, kompanijama Intesa Leasing i Raiffeisen Leasing, nudimo i posebne uslove finansiranja za kupovinu Mercedes-Benz vozila – fiksnu kamatnu stopu od 5,55% koja važi od 5. marta do 15. aprila 2024. godine.Sajamske akcije odnose se i na kupovinu potpuno električnih Mercedes-Benz vozila – fiksna kamatna stopa od 4,49% u saradnji sa Intesa Leasingom. Dodatno, uz svako kupljeno električno vozilo, kupac dobija na poklon Mercedes Wallbox AC (zidni punjač) od 22kW. Wallbox odlikuje najsavremenija tehnologija i moderan dizajn koji je prilagođen za kućnu upotrebu.Tokom trajanja BG Car Show manifestacije, određeni Mercedes-Benz modeli putničkih i lakih komercijalnih vozila će imati i posebnu, sajamsku cenu.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Prologom je počeo je Dakar Reli 2021.

Počela je sportska 2021. godina startom Dakar Relija koji se vozi u Sudijskoj Arabiji ...

Formula 1 – koja su nova pravila za sezonu 2022?

Formula 1 će nam uskoro otkriti kako stvarno izgledaju bolidi po novim pravilima, ali ...

Red Bull F1 preuzima kadar iz Mercedes-AMG F1 tima

Nakon što je iz Mercedes-AMG tima Formule 1 u svoje redove preveo Bena Hodgkinsona, ...

Emil Frey Grupa distributer Renault Grupe u Srbiji

Renault Grupa sklapa ugovor sa Emil Frey Grupom o distribuciji svojih brendova na teritoriji ...

BMW sa SUS motorima još 30 godina

Elektrifikacija automobila je neminovna, ali BMW će imati SUS motore u svojim modelima barem ...