fbpx

Volkswagen akcijska ponuda u Srbiji

Nakon što je sa puno pažnje osluškivano tržište i potrebe klijenata, Volkswagen tim  je ove godine omogućio kupcima odlične uslove kupovine

Volkswagen Taigo

Nakon što je sa puno pažnje osluškivano tržište i potrebe klijenata, Volkswagen tim  je ove godine omogućio kupcima odlične uslove kupovine za skoro sve modele u prodajnim salonima širom Srbije.
Poznato je da u Volkswagen gami postoji odgovor na skoro svaku želju i potrebu vozača, a sada su tu i odlični paketi opreme i uslovi za finansiranje.

Volkswagen Taigo

Taigo je model za osobe mladalačkog duha, koji stvaraju svoje trendove i samostalno donose odluke, čuvajući svoj karakter i stil. Ovaj model sa motorom 1.5 TSI koji pokreće 150 konjskih snaga i automatskim menjačem sada je dostupan po ceni od 25.990 €, sa paketom uštede od preko 3.000 €.

Volkswagen T-Roc

T-Roc svojim oštrim dizajnom eksterijera, nivoom kvaliteta i dizajna u unutrašnjosti i poboljšanim tehničkim karakteristikama pokazuje samouverenost i naglašava svoju snažnu ličnost. Sa izuzetnim paketom opreme koji omogućava uštedu od čak 4.000 €, ovaj model je dostupan sa cenom od 25.990 €.

Volkswagen Tiguan

Tiguan, svetski bestseler koji je od 2007.godine do danas prodat u preko 7.6 miliona primeraka uskoro stiže u novom izdanju treće generacije i na naše tržište. Ovaj kompaktni SUV model unapređen je u gotovo svakom aspektu od moćne pojave prednje i zadnje maske, enterijerom koji oduzima dah sa ekranom od neverovatnih 15 inča, do sistema asistencija koji ga čine sigurnim i udobnim vozilom visokih performansi.

Volkswagen Tiguan

Novi Tiguan je u ponudi sa Welcome paketom a registrovane su i prve porudžbine modela sa cenom od 34.990 €.
Volkswagen globalno posebnu pažnju posvećuje elektromobilnosti. Na našem tržištu su takođe dostupni su modeli ID porodice za svačiji ukus i potrebe:
ID.4 i ID.5 pravi električni SUV modeli za porodična putovanja ili prava luksuzna limuzina ID.7. Bilo da je reč o kratkim ili dugim putovanjima, u svakodnevnom životu ili na odmoru sa ovim vozilima fleksibilnost je kao i kod modela sa benzinskim ili dizel motorima. A sada zahvaljujući Family paketima, dostupnim za sve ID. modele, cena električnih vozila biti niža od 4.500 do čak 7.000 €, čime je omogućena lakša transformacija iz tradicionalne u savremenu mobilnost.
Za više informacija posetite sajt: Volkswagen.rs

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Daniel Ricciardo napušta Renault F1 tim

Daniel Ricciardo se oprašta sa Renaultom nakon samo jedne pune sezone i prelazi u ...

Apple otpustio 200 radnika sa Project Titana

Američki tehnološki gigant, Apple, otpustio je 200 radnika sa svog polutajnog projekta za autonomne ...

Magna odlazi iz Slovenije?

Magna International će preseliti u drugu državu investiciju vrednu 1,2 milijarde evra ukoliko Slovenija ...

Tamna strana elektrifikacije automobila

Električni automobili doprineće čistijoj atmosferi na planeti zemlji i prevazići problem nestajanja fosilnih goriva, ...

Žene Saudijske Arabije sada zvanično mogu da voze

Prvi put ikada, žene Saudijske Arabije sada mogu da sednu za upravljač automobila i ...

Deljenje platformi se ne isplati baš uvek, kaže Infiniti

Infiniti je priznao da se nije usrećio modelom QX30, odnosno Mercedesom GLA, pod Infiniti ...