fbpx

Volkswagen akcijska ponuda u Srbiji

Nakon što je sa puno pažnje osluškivano tržište i potrebe klijenata, Volkswagen tim  je ove godine omogućio kupcima odlične uslove kupovine

Volkswagen Taigo

Nakon što je sa puno pažnje osluškivano tržište i potrebe klijenata, Volkswagen tim  je ove godine omogućio kupcima odlične uslove kupovine za skoro sve modele u prodajnim salonima širom Srbije.
Poznato je da u Volkswagen gami postoji odgovor na skoro svaku želju i potrebu vozača, a sada su tu i odlični paketi opreme i uslovi za finansiranje.

Volkswagen Taigo

Taigo je model za osobe mladalačkog duha, koji stvaraju svoje trendove i samostalno donose odluke, čuvajući svoj karakter i stil. Ovaj model sa motorom 1.5 TSI koji pokreće 150 konjskih snaga i automatskim menjačem sada je dostupan po ceni od 25.990 €, sa paketom uštede od preko 3.000 €.

Volkswagen T-Roc

T-Roc svojim oštrim dizajnom eksterijera, nivoom kvaliteta i dizajna u unutrašnjosti i poboljšanim tehničkim karakteristikama pokazuje samouverenost i naglašava svoju snažnu ličnost. Sa izuzetnim paketom opreme koji omogućava uštedu od čak 4.000 €, ovaj model je dostupan sa cenom od 25.990 €.

Volkswagen Tiguan

Tiguan, svetski bestseler koji je od 2007.godine do danas prodat u preko 7.6 miliona primeraka uskoro stiže u novom izdanju treće generacije i na naše tržište. Ovaj kompaktni SUV model unapređen je u gotovo svakom aspektu od moćne pojave prednje i zadnje maske, enterijerom koji oduzima dah sa ekranom od neverovatnih 15 inča, do sistema asistencija koji ga čine sigurnim i udobnim vozilom visokih performansi.

Volkswagen Tiguan

Novi Tiguan je u ponudi sa Welcome paketom a registrovane su i prve porudžbine modela sa cenom od 34.990 €.
Volkswagen globalno posebnu pažnju posvećuje elektromobilnosti. Na našem tržištu su takođe dostupni su modeli ID porodice za svačiji ukus i potrebe:
ID.4 i ID.5 pravi električni SUV modeli za porodična putovanja ili prava luksuzna limuzina ID.7. Bilo da je reč o kratkim ili dugim putovanjima, u svakodnevnom životu ili na odmoru sa ovim vozilima fleksibilnost je kao i kod modela sa benzinskim ili dizel motorima. A sada zahvaljujući Family paketima, dostupnim za sve ID. modele, cena električnih vozila biti niža od 4.500 do čak 7.000 €, čime je omogućena lakša transformacija iz tradicionalne u savremenu mobilnost.
Za više informacija posetite sajt: Volkswagen.rs

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Baterije u EV noćna mora za vatrogasce

Uvođenje električnih vozila u saobraćaj imaće nesagledive posledice po kompletnu industriju, uključujući i protivpožarnu ...

Formula 1 – za Wolffa je prošao medeni mesec

Formula 1 – za Wolffa je prošao medeni mesec nakon što je Ross Brawn ...

Porsche odaje počast 996 generaciji modela 911

Porsche odaje počast 996 generaciji modela 911 koja je 25 godina označila više nego ...

Volkswagen ID. Buzz predstavljen u dve verzije

Volkswagen je kao koncept ID. Buzz predstavio još 2017. a tek danas je potpuno ...

Williams iz F1 u običan automobil

Iako F1 timu Williams poslednjih dosta godina ne ide najbolje, Williams Advanced Engineering odeljenje ...

Aston Martin DBR22 – samo za bogate

Aston Martin DBR22 koncept biće predstavljen na ovogodišnjem Monterey Car Week i pokazuje šta ...