fbpx

Nova Opel Frontera – Prostran i zabavan SUV

Nova Opel Frontera – Prostran i zabavan SUV biće dostupan kao potpuno električno vozilo ali i sa hibridnim pogonom

Nova Opel Frontera

Nova Opel Frontera – Prostran i zabavan SUV biće dostupan kao potpuno električno vozilo ali i sa hibridnim pogonom. Opel označava početak novog poglavlja u dugoj I uspešnoj istoriji kompanije: danas je proizvođač automobila iz Russelshajma otkrio prve slike nove Opel Frontere. Zabavan i prostran novi SUV sa Blitz-om biće dostupan kao električno vozilo odsamog početka, ali kupci će takođe moći da se odluče za varijante sa 48-voltnom hibridnom tehnologijom.
„Svojom kombinacijom robusnog dizajna, prostranosti, pametnih rešenja I efikasnih pogonskih sklopova, naša nova Opel Frontera će se svideti širokom spektru kupaca koji žele da se izdvoje iz gomile. Idealno je prilagođen urbanom I prigradskom okruženju, dok istovremeno nudi i skustvo punjenja našim kupcima“, rekao je izvršni direktor Opela Florijan Huetl.

Nova Opel Frontera

Nova Frontera već na prvi pogled oduševljava svojom grubom interpretacijom Opelove smele I čiste filozofije dizajna. Uspravna prednja silueta I jedinstvene prednje proporcije nove Frontere kombinuju funkcionalnu i prostranu zapreminu kabine sa veoma odvažnim I čvrstim, ali modernim izražajnim izgledom. Novi Opel „Blitz“ amblem slavi svoju premijeru na serijskom modelu i ponosno se nalazi u centru Opel Vizora.

Nova Opel Frontera

Crni Vizor daje prednjem delu Fronterej edinstven identitet i neprimetno integriše Eco LED prednja svetla sa automatskim dugim svetlima i centralni Opel Blitz. Vizor je podržan trapezoidnim otvorom za hlađenje u donjoj trećini i naglašava čvrst i robustan stav automobila. Dobro poznati Opelov „krilni potpis“ sija u modernoj interpretaciji sa tri svetlosna bloka koja suodvojena umecima u boji karoserije. Pogled sa strane otkriva prepoznatljiv C-stub, koji vizuelno deli prostranu kabinu.
Stanica za pametne telefone, Intelli-Seat: Pametna rešenja za povezivanje i udobnost

Nova Opel Frontera

Moderan izgled i osećaj nastavljaju se u u nutrašnjosti gde se pametan dizajn susreće sa praktičnošću. Širokih orizontalni dekori na instrument tabli i vratima vizuelno proširuju već prostranu kabinu. Štaviše, Opelov tipičan potpuno digitalni kokpit Pure Panel sa dva 10-inčna displeja i multimedijalnim infotainment sistemom čeka putnike i jednako je privlačan kao i smeli i elegantni novi volan. Opel dosledno sledi filozofiju maksimalnog komfora sa minimalnom distrakcijom, sa čistim korisničkim “detox” iskustvom kako bi se izbega obilo koji oblik digitalnog stresa.

Nova Opel Frontera

Novi model takođe brine o onima koji više vole da se oslanjaju nasopstveni mobilni uređaj nudeći opcionu inovativnu stanicu za pametne telefone. Nakon povezivanja sa stanicom prekonamenske aplikacije, korisnikov pametni telefon postaje kontrolnatabla za informacije izabavu u vozilu, takođe u interakciji sa komandama na volanu. Takođe, Opel ponovodo nosi inovacije za sedišta širokom spektru kupaca u novoj Fronteri. Patentirana funkcija Intelli-Seat na prednjim sedištima – prorez koji ublažava pritisak na trtičnu kost – obezbeđuje izuzetan komfor čak i tokom dugih putovanja autoputem. Pored toga, sedišta nisu samo bogato izrađena i oblikovana, već su iprivlačna zahvaljujući kontrastnim šavovima. Tkanine za sedišta su takođe dostupne od potpuno održivog recikliranog materijala.
Faktor zabave je dodatno uvećan nizom pametnih rešenja. Na primer, punjenje mobilnih uređaja je lakše nego ikada ranije sa hlađenim bežičnim punjačem i dva USB porta dostupna napred i još dva USB porta dostupna u drugom redu. Veći uređaji koji se inače ne bi uklapali pravilno u kabinu, kao što su tableti, mogu se bezbedno odložiti na centralnukonzolu zahvaljujući fleksibilnom kaišu koji ih drži na mestu. Putnici u drugom redu mogu da iskoriste prednosti integrisanih džepova za pametne telefone na naslonima prednjih sedišta.

Nova Opel Frontera

Prostran, efikasanipametan: Idealanpratilac za održiviaktivanživotnistil
Nova Frontera impresionira svojom nosivošću. Sa podignutim naslonima zadnjih sedišta, već nudi preko 460 litara prtljažnog prostora, a saoborenim naslonima kapacitet se povećavana 1.600 litara. Kupci koji na svoja putovanja moraju da ponesu još više prtljaga ili žele da u potpunosti iskoriste mogućnost opterećenja krova od preko 200 kilograma mogu izabrati opcione funkcionalne krovne šine.

Nova Opel Frontera

Kao i svi novi Opel modeli, nova Frontera ne impresionira samo svojim smelim i čistim dizajnom, već i svojim odgovornim performansama. Kupci će moći da biraju između čisto baterijske električne varijante i visokoefikasnih pogona sa 48-voltnom hibridnom tehnologijom. Bez obzira na to koji pogonski sistem kupac odabere, može se radovati visokom nivou zadovoljstva u vožnji zahvaljujući specifičnoj postavci donjeg postroja. Inženjeri u Riselshajmu su posvetili veliku pažnju optimizaciji vozne dinamike nove Frontere čak i pri velikim brzinama.
Svojim izražajnim novim izgledom, svojim pametnim i zabavnim rešenjima, kao i lakim izborom potpunoelektričnih ili hibridnih pogona, nova Opel Frontera još jednom pokazuje da nemački brend ozbiljno shvata svoje obećanje o elektrifikaciji, dok istovremeno pruža usluge širokom spektru kupaca.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Na Silverstoneu prva trojica u 0,079 sekundi

Još uvek Formula 1 ume da donese neizvesnost, još samo kada bi tako ostalo ...

BMW Serije 1 predstavljen u novom ruhu

BMW Serije 1 predstavljen u novom ruhu nakon poprilično sveobuhvatnog osvežavanja odlično prodavanog modela ...

Uz novu Corsu i specijalni gost Opela na IAA

Uz premijere iz Opela i jedan specijalni gost na IAA u Frankfurtu Opel će ...

Geely kupuje Proton i Lotus

Kineski automobilski gigant Geely preuzima 51 odsto akcija britanskog brenda sportskih automobila Lotus, kao ...

Akcijske cene modela BMW Serije 5

Model BMW 520d Sport Line dostupan je po akcijskoj ceni od 49.990€ i mesečnom ...

Prodat je petomilioniti Jeep Wrangler

Prodat je petomilioniti Jeep Wrangler, koji je kupljen i kupcu isporučen u gradu Kemden, ...