fbpx

Nissan Max-Out Convertible Concept pogled u budućnost

Nissan Max-Out Convertible Concept biće uskoro predstavljen kao pogled u budućnost japanske marke

Nissan Max-Out Convertible Concept biće uskoro predstavljen kao pogled u budućnost japanske marke na Nissan Futures događaju. Kao što ime događaja najavljuje a i kako Nissan Max-Out Convertible Concept izgleda, jasno je da se radi o najavi budućnosti japanske marke.
A o svojoj budućnosti Nissan će tokom februara dosta govoriti kroz seriju događaja pod zajedničkim nazivom Nissan Futures. Na žalost ljubitelja Nissana, Nissan Futures je predviđen da se održava isključivo u Japanu.
U slučaju da Nissan Max-Out koncept kabrioleta deluje poznato, nije greška. Premijerno je predstavljen još 2021. kao jedan od ukupno četiri koncepta koji su najavljivali budućnost. U društvu su još bili i Chill-Out, Surf-Out i Hang-Out koncepti, mada u stvarnosti, to su ipak bile samo digitalne kreacije.
Iz nekog razloga Nissan je izvukao fajlove Max-Out koncepta kabrioleta i malo skrenuo pažnju na sebe. A Max-Out više nije samo digitalna slika nego stvarno vozilo, doduše ne za vožnju nego za pokazivanje i demostraciju ideja i dostignuća, kojih, mora se priznati, ima poprilično.
Grafika koja je postignuta LED osvetljenjem je maštovita, a u slučaju točkova može biti čak i hipnotička. U enterijeru je dominantan veliki ekran sposoban za izvršavanje raznih zadataka.
U osnovi, to je sve što znamo o Nissan Max-Out konceptu, ali ono što je po japansku marku važnije uskoro će biti redefinisani odnosi i prava unutar Alijanse sa Renaultom, nakon par godina ozbiljnog trvenja, koje sigurno nije delovalo stimulativno po Nissan bez prava glasa u Alijansi.
Ako ništa drugo, drago nam je da neko još uvek razmišlja o malom otvorenom dvosedu kao što je Nissan Max-Out, mada svakako lošija vest je da ga čeka elektro pogon, iako ga za ovu priliku Nissan ne spominje.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Volvo i zvanično na struju – prvenac je XC 40 Recharge

I Volvo je zvanično ušao među električna vozila, uz zanimljivo ime električnog XC40 – ...

Veliki šefovi vraćaju novac Volkswagenu

Volkswagen se trudi da „Dieselgate“ ostavi iza sebe, a neki od najodgovornijih menadžera za ...

Geely sedišta stižu u Aston Martin

Geely sedišta stižu u Aston Martin je podatak koji potvrđuje da se uštede traže ...

Koliko je trajna baterija u Volkswagenu ID.3?

Koliko je trajna baterija u Volkswagenu ID.3 pitanje je na koje odgovor daje nemački ...

Indy 500 – više od igre

Uz nastup Fernanda Alonsa, ovogodišnja Indy 500 trka dobiće par miliona gledalaca više, ali ...

Ako ne prava Toyota Supra, barem trkačka

Toyota je baš odlučila da sve one koji nestrpljivo čekaju vaskrsnuće Supre još malo ...