fbpx

Nissan Max-Out Convertible Concept pogled u budućnost

Nissan Max-Out Convertible Concept biće uskoro predstavljen kao pogled u budućnost japanske marke

Nissan Max-Out Convertible Concept biće uskoro predstavljen kao pogled u budućnost japanske marke na Nissan Futures događaju. Kao što ime događaja najavljuje a i kako Nissan Max-Out Convertible Concept izgleda, jasno je da se radi o najavi budućnosti japanske marke.
A o svojoj budućnosti Nissan će tokom februara dosta govoriti kroz seriju događaja pod zajedničkim nazivom Nissan Futures. Na žalost ljubitelja Nissana, Nissan Futures je predviđen da se održava isključivo u Japanu.
U slučaju da Nissan Max-Out koncept kabrioleta deluje poznato, nije greška. Premijerno je predstavljen još 2021. kao jedan od ukupno četiri koncepta koji su najavljivali budućnost. U društvu su još bili i Chill-Out, Surf-Out i Hang-Out koncepti, mada u stvarnosti, to su ipak bile samo digitalne kreacije.
Iz nekog razloga Nissan je izvukao fajlove Max-Out koncepta kabrioleta i malo skrenuo pažnju na sebe. A Max-Out više nije samo digitalna slika nego stvarno vozilo, doduše ne za vožnju nego za pokazivanje i demostraciju ideja i dostignuća, kojih, mora se priznati, ima poprilično.
Grafika koja je postignuta LED osvetljenjem je maštovita, a u slučaju točkova može biti čak i hipnotička. U enterijeru je dominantan veliki ekran sposoban za izvršavanje raznih zadataka.
U osnovi, to je sve što znamo o Nissan Max-Out konceptu, ali ono što je po japansku marku važnije uskoro će biti redefinisani odnosi i prava unutar Alijanse sa Renaultom, nakon par godina ozbiljnog trvenja, koje sigurno nije delovalo stimulativno po Nissan bez prava glasa u Alijansi.
Ako ništa drugo, drago nam je da neko još uvek razmišlja o malom otvorenom dvosedu kao što je Nissan Max-Out, mada svakako lošija vest je da ga čeka elektro pogon, iako ga za ovu priliku Nissan ne spominje.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Bugati (ne)razvija SUV, i ne dobija pogon od Rimca?

Da li Bugatti razvija SUV? Odgovor zavisi od toga ko ga daje. Službeno ne, ...

Renault potvrđuje zaokret prema elektrifikovanim vozilima

Renault potvrđuje svoju brzu preorijentaciju na elektrifikovana vozila impresivnim rastom udela prodaje električnih i ...

Aston Martin je platio visoku cenu za probleme

Aston Martin je platio visoku cenu za probleme sa softverom koji je uslovio kašnjenje ...

Audi Q8 e-tron zvanično predstavljen

Audi Q8 e-tron zvanično je predstavljen sa unapređenjima koja su najavljena, ali tada za ...

McLaren Speedtail stiže sa preko 987 KS

McLaren planira da otkrije duhovnog naslednika legendarnog modela F1 krajem ove godine, a sada ...

Aston Martin DBX prvi SUV u 106 godina marke

A gde drugde nego u Los Anđelesu, Aston Martin je predstavio svoj prvi SUV ...