fbpx

Zanimljivi popusti za modele Kuga i Mondeo

Uz paklene letnje vrućine, uvoznik marke Ford obradovao je kupce velikim popustima za modele Kuga i Mondeo

 

Ford Kuga sa odličnom opremom i cenom

Onima koji priželjkuju da voze jedan od najmodernijih SUV modela na našem tržištu – Ford Kugu nove generacije, Grand Motors i mreža ovlašćenih prodavaca nude retku priliku da od 1. do 31. avgusta dve verzije tog sve popularnijeg vozila nabave po zaista povoljnim cenama – nižim za oko 2.000 evra. Ograničena količina Ford Kuge s benzinskim, 1.5-litarskim EcoBoost motorom od 120 KS, ručnim šestostepnim menjačem, pogonom na prednje točkove i paketom opreme Trend, samo tokom avgusta će se prodavati po do sada najnižoj ceni – za 16.990 evra, sa svim dažbinama (u dinarskoj protivvrednosti). Isto vozilo, ali sa TDCi dizel motorom od 1,5 litara, takođe sa 120 KS, tokom avgusta ima nesumnjivo vrlo privlačnu cenu – od 18.990 evra. Značajnim popustima na ove dve verzije generalni uvoznik, prodavac i serviser Fordovih automobila i lakih komercijalnih vozila želi da izađe u susret povećanom interesovanju koje potencijalni kupci već duže vreme pokazuju za ovaj hit model. Ford Kuga je, naime, po prodaji treći najpopularniji Fordov model na Starom kontinentu. Recimo, u junu je prodaja Kuge na dvadeset najvećih evropskih tržišta porasla za čak 28 odsto – na 15.100 uplaćenih vozila. Od 2008-me, kada je u prodaju uvedena prva generacija, to je apsolutni Kugin prodajni rezultat za jun mesec. Inače, u prvoj polovini 2017. Ford je na tim tržištima isporučio 78.500 vozila Kuga, što je za 15.400 više nego u prvoj polovini prošle godine.
Kuga je sve popularnija i u Srbiji: u prošloj godini Grand Motors je prodao čak 50 odsto više tih vozila nego u 2015-toj, a sličan trend je nastavljen i u prvoj polovini 2017. Više je razloga za rast tražnje za ovim modelom: Ford s ponosom tvrdi da je Kuga njegov „najpametniji“ SUV dosad. Nova Ford Kuga ima prostranu i udobnu kabinu, veliki kapacitet prtljažnika, moćne a ekonomične motore, dok najmodernija pogonska rešenja omogućavaju ovom modelu da se upusti i u off-road pustolovine. Kuga, u Trend paketu opreme, čak i u verzijama sa sniženom cenom, nudi više od konkurenata: recimo, Start-Stop sistem; automatski klima-uređaj (sa karbonskim filterom za polen); prednje i bočne vazdušne jastuke za vozača i suvozača, vazdušne zavese za prednja i zadnja sedišta, vazdušni jastuk za kolena vozača; disk kočnice na sva četiri točka s brojnim elektronskim pomoćnicima za snažnije i pouzdanije kočenje (ABS+EBA+EPB+EBL), elektronski program za kontrolu stabilnosti; sistem za sprečavanje zanošenja prikolice; pomoć pri kretanju uzbrdo; kožom obloženo kolo upravljača (sa električnom servo asistencijom) podesivo po visini i dubini i kožom obložena ručica menjača; sistem za pokretanje motora bez ključa; tempomat sa funkcijom ograničenja brzine; putni kompjuter; dodatni grejač kabine; audio sistem sa šest zvučnika i komandama na kolu upravljača; tonirana stakla; sportski oblikovana prednja sedišta (vozačevo sa lumbalnom podrškom); inteligentno, regenerativno dopunjavanje akumulatora; sistem za kontrolu pritiska u pneumaticima itd.

Specijalna ponuda i za Ford Mondeo

Nikad jeftinija velika Fordova limuzina – pod tim motom Grand Motors i mreža ovlašćenih prodavaca od 1. avgusta nude retku mogućnost da se ograničena količina Mondea kupi po specijalnoj, za oko 5.000 evra nižoj ceni. U verziji sa četvora vrata, EcoBoost benzinskim motorom najnovije tehnologije (sa Euro 6 sertifikatom) od 1,5 litara sa 118 kW/160 KS (240 Nm maksimalnog obrtnog momenta), šestostepenim ručnim menjačem i osnovnim paketom opreme Trend, taj automobil sada može da se kupi za 16.990 evra (u dinarskoj protivvrednosti), sa svim dažbinama. Mondeo sa ovom akcijskom cenom prosečno troši samo 5,9 litara benzina na 100 km, od 0 do 100 km/h ubrzava za 9,3 sekunde, a postiže maksimalnu brzinu od 217 k/h.
Moćna pogonska grupa, visok komfor – i za vozača i za saputnike, kao i napredna bezbednosna tehnologija preporučuju ga ne samo za porodične prevoze, već i kao vrlo poželjnu poslovnu limuzinu. Sa dugačkog spiska Trend opreme koja je ugrađena u verziju sa velikim popustom, Grand Motors, generalni uvoznik, prodavac i serviser Fordovih automobila i lakih komercijalnih vozila, izdvaja nekoliko najmarkantnijih „stavki“: Start – Stop sistem; dvozonski automatski klima-uređaj (uključuje ventilacione otvore u zadnjem delu vozila); prednje i bočne vazdušne jastuke za vozača i suvozača, vazdušne zavese za prednja i zadnja sedišta, vazdušni jastuk za kolena vozača; disk kočnice na sva četiri točka s elektronskim „asistentima“ (ABS+EBD+EBL), elektronski program za kontrolu stabilnosti; pomoć pri kretanju uzbrdo; kožom obloženo kolo upravljača (sa električnom servo asistencijom) podesivo po visini i dubini i kožom obložena ručica menjača; elektro pomična, grejana spoljna ogledala u boji vozila; prednja sedišta podesiva u četiri pravca sa lumbalnom podrškom; tempomat sa funkcijom ograničenja brzine; putni kompjuter; tonirana stakla; audio sistem sa osam zvučnika; električna parkirna („ručna“) kočnica; My Key programabilni ključ; projektorski halogeni farovi sa ručnom nivelacijom, halogenim dnevnim svetlima i svetlima za maglu sa zakretanjem itd.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Musk razgovara sa saudijskim fondom o privatizaciji Tesle

CEO Tesle, Elon Musk, zbunio je Internet više nego obično, kada je prošle nedelje ...

Mazda priprema potpuno novi dizel motor

Dok nas sa svih strana “bombarduje” elektrifikacija automobila, Mazda smatra da dizel još nije ...

Mercedes-AMG je fromirao svoj eSports trkački tim

Mercedes Benz je objavio da će Mercedes-AMG Petronas eSports tim učestvovati na 2018 F1 ...

Lexus najavljuje visoke performanse uz LF-Z koncept

Lexus je u martu predstavio elektrfikovani LF-Z koncept i najavljuje zaokret – umesto dosadašnjeg ...

Opel planira da ukine do 4,100 radnih mesta

Opel bi usled pada prodaje mogao da ukine čak 4,100 radnih mesta, čime bi ...