Advertisement

Ducati svetske premijere na EICMA 2017.

Nazvan “Sinfonia Italiana”, Ducati World Première 2018. omogućio je novinarima i hiljadama ljubitelja da vide četiri nova motocikla koji će biti izloženi na „EICMA“ sajmu motocikala u Milanu od 9 do 12 Novembra.

Prvi pokazan model je bio model Scrambler 1100, veliki brat već uspešnom Scrambleru 800. Scrambler 1100 nalazi se u klasi modernih klasika, a neki od konkurenata u toj klasi su mu Triumph Thruxton, Honda CB1100 i Yamaha SCR950. Pored osnovne verzije, Scrambler 1100 će biti dostupan u Special i Sport verzijama.

Scrambler 1100

Nakon Scramblera je na red došao 959 Panigale Corse, koji odrzava Ducatijevu tradiciju 2 cilindarskih sportskih motocikala. Na binu ga je izvezao vozač Superbike-a Chaz Davies, koji je u Milano stigao direktno iz Dohe u Quataru, gde je uspešno odvezao poslednju trku u ovoj sezoni i zauzeo drugo mesto kako u trci, tako i u šampionatu.

959 Panigale Corse

Još jedan novi prikazani model za 2018. je bila Multistrada 1260 koja dolazi sa novim Testastretta DVT agregatom. Sem novog agregata , tu su i nova postavka rama, više moderne elektronike i restilizacija koja uključuje bočna „krila“ i agresivnije točkove. Multistrada 1260 dolazi u više verzija: S verzija koja nudi polu aktivno oslanjanje, S D|Air koja je fokusirana na sigurnost vozača i Pikes Peak verzija sa Öhlins mehaničkim oslanjanjem i ojačanim aluminijumskim točkovima.

Multistrada 1260

Zvezda Ducati World Première 2018 je bila S verzija novog Panigale V4 modela. Na binu ga je izvezao talentovani Ducatijev test vozač Michele Pirro, i predstavlja prvi Ducatijev serijski motocikl koji pokreće četvorocilindarski V agregat direktno izveden od trkačkog Desmosedici GP agregata.

Ducati Panigale V4 S
  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Originalni mini bike iz filma Glup i gluplji na prodaju

Mini motocikl korišćen u scenama filma Glup i gluplji iz 1994. godine se nalazi ...

Marc Marquez – The American Man

Šta god sa se nalazi na stazi u Ostinu, Marquezu odgovara, a ostalima ne ...

Biće žestoko sutra u Silverstoneu

Marquezu pol pozicija za sutra uz rekord staze, ali jako blizu iza njega kvalifikacije ...

Joan Mir nastavlja sa pobedama

Joan Mir (Leopard Racing) je ponovo pokazao koliko ima srce, a naravno i talenta ...

Moto GP – luda kuća u Argentini

Trka za veliku nagradu Argentine bila je sve samo ne klasična MotoGP trka Saopštiti ...

Yamaha-Plattner na Motopassion 2018.

Na salonu motocikala koji se održava na Beogradskom Sajmu u okviru priredbe BG Car ...