fbpx

Novi BMW X3 stigao u Srbiju

Novi BMW X3 stigao u Srbiju. Na specijalnom događaju organizovanom u Beogradu sinoć je predstavljen medijima i brojnim gostima.

Novi BMW X3 stigao u Srbiju. Na specijalnom događaju koji je organizovao uvoznik Delta Motors organizovanom u Beogradu, sinoć je predstavljen medijima i brojnim gostima. Lajt motiv celog događaja bio je sletanje na Mars, a da li novi BMW X3 zaista svojim budućim kupcima nudi vanzemaljsko iskustvo, proverićemo uskoro na testu, međutim, ono što se definitivno zna, ambicije BMW-a sa ovim modelom više su nego velike.
Od novog BMW-ovog SUV-a, koji ste mogli da upoznate na Dmotion stranicama očekuje se mnogo. Nekadašnji ubedljivi lider u segmentu, je prepustio ovu poziciju drugim proizvođačima, a na novom modelu je da marku iz Minhena vrati na prvo mesto.
Zbog toga je ovaj model sa ogromnom pažnjom razvijan, pa i velike ambicije imaju svoju osnovu. Veći je, finkcionlniji, bolje je opremljen od prethodnika, a donosi bolje performanse uz veću ekonomičnost.
Na Tržište Srbije stiže u izboru tri pogona. Polazna opcija je X3 20d sa dvolitarskim dizelom od 190 KS. Snažniji dizel pogon je iz šestocilindarskog trolitarskog agregata od 265 KS. Za pristalice benzinaca od samog starta spremna je M40 verzija sa čuvenim trolitarskim rednim šestocilindrašem sa twinturbo tehnologijom i više nego ozbiljnih 360 KS. Skromnija benzinska kombinacija je takođe sa rednim 3.0 šestocilindrašem ali sa 252 KS.
Za sve pogonske opcije standardan je xDrive pogon na svim točkovima, kao i bogat osnovni paket vozačkih asistencija, koji se opciono može dopuniti brojnim dodatnim elementima.
Cena novog X3 kod uvoznika Delta Motors počinje od 45.500 evra za verziju X3 xDrive 20d pa naviše.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Formula 1 – Hamilton dobija bolid kakav želi

Formula 1 – Hamilton dobija bolid kakav želi uključujući i sedište vozača bliže zadnjoj ...

Formula 1 i FIA objavili kalendar trka za 2021.

Formula 1 i FIA su objavili provizorni kalendar trka za sezonu 2021. sa čak ...

Mercedesovi vozači brzi, a tim pametan

Poprilično dosadna trka u Barseloni, pokazala je da treba biti brz i pametan. Svi ...

Peta generacija Mazde MX-5 možda prisvoji elektrifikaciju

Mazda MX-5 je trenutno u svojoj četvrtoj generaciji, a već sledeća bi mogla doneti ...