fbpx

Honda u Ženevi: hibridna, električna i sportska

Honda će, na sajmu automobila u Ženevi od 8. do 18. marta, predstaviti niz svojih najnovijih i najinteresantnijih vozila i koncepata

CR-V Hybrid

Najnovija generacija modela Honda CR-V imaće evropsku premijeru na sajmu u Ženevi. Novi SUV podiže lestvicu u smislu kvaliteta, enterijera i prefinjenosti, a po prvi put je u Evropi dostupan sa hibridnim pogonom.

Urban EV

Urbani EV koncept se vraća u Evropu nakon svoje globalne premijere na Sajmu automobila u Frankfurtu u septembru 2017. Koncept predstavlja nameru Honde da uđe na evropsko tržište električnih vozila, sa serijskom verzijom koja je planirana za lansiranje naredne godine.
Prvi put nakon premijere na Sajmu automobila u Tokiju u oktobru 2017, Honda će prikazati Sport EV koncept. Sa dopadljivim dizajnom i niskim težištem, daje uvid u to kako električni sportski automobil budućnosti može izgledati.
Poslednji član električnog tria u Ženevi je NeuV. Prvobitno prikazan na Sajmu elektronike 2017. godine, NeuV je napredni električni koncept sa autonomnim funkcijama i veštačkom inteligencijom.

2018 Honda Civic TCR

Uz ponudu novih električnih automobila, Honda će prikazati i širok spektar četvorotočkaša i dvotočkaša iz sveta motosporta. Civic Type R TCR će predvoditi ovaj “šou” i imati svoj prvi nastup na moto događaju pred sezonu VTCR-a. Type R TCR će biti izložen zajedno sa mnogim HONDA trkačkim “mašinama”, uključujući i NSX GT3. Na dva točka, Hondin pobednički MotoGP motocikl će se pojaviti zajedno sa svetskim Superbajk i Dakar Reli konkurentima.
Hondin nastup će biti zaokružen debitovanjem modela HONDA Jazz X-Road. Nakon nedavno lansiranog Dynamic 1.5-litarskog i-VTEC-a, novi Jazz je dizajniran kao robusna opcija u ponudi HONDA modela. Odlikuju ga crne plastične lajsne oko blatobrana i krila, kao i srebrna prednja i zadnja maska. Spoljašnji izgled je dopunjen sa aluminijumskim točkovima od 16 inča, dok snaga dolazi od 1.3-litarskog motora, sa 103 KS, i manuelnim menjačem ili opcionim CVT automatskim menjačem.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Premijerno prikazan CR-V Hybrid

Na 54. Međunarodnom Salonu automobila HONDA Srbija predstavila je prvi hondin hibridni SUV, model ...

Prvi touring van grupe “Aerosmith” pronađen u šumama Masačusetsa

International Harvester Metro iz 1964. pronađen u Masačusetsu je ujedno i prvi touring van ...

Toyota predstavila C+Pod svoje prvo električno vozilo

Iako je Akio Toyoda javno izrazio svoje rezerve prema elektrifikaciji saobraćaja, Toyota je predstavila ...

Upomoć, neko mi je odvezao automobil!!!

Žena iz Ontarija u Kanadi, slučajno je „upgrade”-ovala svoj iznajmljeni Nissan za Infiniti, na ...

Počela prodaja nove Ford Fieste

Uporedo s početkom prodaje na najvećim evropskim tržištima, sasvim nova Ford Fiesta od 8. ...

Potpuno novi BMW X1 premijerno predstavljen u Beogradu

Potpuno novi BMW X1 premijerno je predstavljen domaćoj publici u THE BMW Store-u u ...