fbpx

Citroen na tržište Srbije plasira novi C4 Cactus sa inovativnim PHC sistemom hidrauličnog oslanjanja

Foto: Citroen

Posle lansiranja modela C3 2016 godine, i predstavljanja C3 Aircross, svog prvog SUV-a tokom 2017 godine, Citroën prelazi u novu etapu razvoja svojih proizvoda i nastavlja predstavljanjem novog Citroën-a C4 Cactus na tržištu Srbije, vrlo brzo posle svetske premijere.
Najvažnije što ovaj model izdvaja na samoj premijeri je izuzetan novitet po pitanju udobnosti, hidraulično oslanjanje pod imenom Hidraulični progresivni jastuci™ (Progressive Hydraulic Cushions™ – PHC).

Foto: Citroen

Premijerno su predstavljena i sedišta Advanced Comfort, pa ova dva svetska noviteta zajedno garantuju novoj limuzini Citroën C4 Cactus dodatnu udobnost u vožnji. Zahvaljujući oslanjanju na hidrauličnim progresivnim jastucima filtriraju se nepravilnosti sa puta i stvara se utisak putovanja na letećem ćilimu. Nova sedišta Citroën Advanced Comfort® pružaju visok nivo udobnost pri dodiru i pri sedenju, a u unutrašnjosti kabine pruža komfor koji je u službi prostranosti i osvetljenosti. C4 Cactus nudi i izuzetno akustičnu izolaciju.

Foto: Citroen

Citroën C4 Cactus opremljen je i intuitivnim tehnologijama koje služe za lakše i sigurnije putovanje kao što su: Sistem za pristup i pokretanje vozila bez ključa, kamera za vožnju unazad koja pokazuje pogled na okolinu od 180 °, Park Assistent aktivan sistem pomoći pri parkiranju, aktivna sigurnosna kočnica sa zvučnim i vizuelnim upozorenjem kako bi se smanjio rizik od frontalnog udara, sistem za upozorenje o napuštanju trake, sistem prepoznavanja ograničenja brzine, inteligentna svetla za bezbedniju vožnju noću, 7-inčni ekran osetljiv na dodir, bežično punjenje za Smartphone sa posebnim priključnim prostorom, Mirror Screen funkcija sa kojom vozači uživaju u multimedijalnom sadržaju i aplikacijama svojih pametnih telefona ili CITROEN 3D navigacija sa prepoznavanjem glasa.
C4 Cactus u ponudi ima zastakljenu krovnu površinu i nudi putnicima širok pogled na nebo sa otvorenim i potpuno panoramskim staklenim krovom.
Uvoznik marke Citroen za Srbiju kompanija Avtonova KAB obezbedila je sjajne uslove nabavke uz promotivne cene. Model Citroën C4 Cactus se nudi u tri nivoa opreme, sa tri različita benzinska i dizel agregatom.
U nasoj zemlji prodaja upravo počinje sa promotivnom cenom od 12.990 evra i finansiranjem sa 0% kamate.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

General Motors planira potpuno autonomne automobile do 2019.

General Motors planira da lansira potpuno autonomne automobile u svrhe „deljenih vozila“ do 2019. ...

Toyota predstavila 15 novih električnih modela

Prvi čovek Toyote Akio Toyodai ima jasan stav da se previše forsiraju električni automobili, ...

Rimac C_Two na testu elektromagnetnog zračenja

Dok se vozila sa SUS motorima testiraju na emisiju otrova iz izduvnog sistema, elektro ...

Alex Zanardi ponovo operisan

Alex Zanardi koji je doživeo nesreću tokom vožnje paracikla ponovo je operisan Alex Zanardi ...

Prva etapa Dakara pripala Toyoti i Al-Attiyahu

Prvom etapom Dakar relija počela je nova sezona auto-moto sporta   Dakar 2019. počeo ...

Dacia Spring uvodi marku u elektrifikaciju

Dacia Spring je uvod u novu eru mobilnosti koja bi električna vozila trebala da ...