fbpx

Mercedes tradicionalno u sopstvenoj hali sa brojnim novitetima

Na ovogodišnjem 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, kompanija Star Import, generalni distributer za Mercedes-Benz, smart, Setra i Fuso vozila za teritoriju Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Albanije, tradicionalno izlaže na skoro 3,000 kvadratnih metara u hali 3 Beogradskog sajma. Pod sloganom Nove zvezde u Beogradu izloženo je više od 30 modela i predstavljeno čak 6 premijera iz Mercedes-Benz game vozila.
„Posebna novina u sajamskom nastupu kompanije Star Import jeste unapređenje našeg prodajnog pristupa”, istakao je Štefan Vöröš, generalni direktor kompanije Star Import. U cilju što boljeg razumevanja Mercedes-Benz proizvoda, njihovih tehničkih karakteristika i novih tehnologija koje neumorno napreduju u svakom novom modelu, po prvi put ove godine uvedena je uloga mladih stručnjaka koji su prošli Mercedes-Benz obuku. Product experti će tokom trajanja salona automobila biti na raspolaganju svim posetiocima za dodatna pitanja i pojašnjenja vezana za Mercedes-Benz proizvode.
Sajamske akcije se odnose na kompaktnu A-Klasu i atraktivni CLA, čija će cena biti 27.990 EUR. Za ljubitelje terenskih vozila, posebna ponuda se odnosi na jedinstveni GLC koji će iznositi 46.990 EUR, a ukoliko se odlučite za AMG eksterijer cena je 50.036 EUR. U saradnji sa našim dugogodišnjim partnerom, OTP Leasing-om, nudimo i posebne uslove finansiranja – kamatnu stopu od 2,49% koja važi od 05. marta do 30. aprila 2019. godine.
Deo nastupa je posvećen ženskoj populaciji. Pod brendom She’s Mercedes izložen je popularni Mercedes-Benz CLA i najmanji SUV u gami Mercedes-Benz GLA. Poseban deo štanda posvećen je prodaji poslovnim korisnicima. Program Business Solutions je posebno specificiran da odgovara potrebama poslovnih ljudi, sa uključenom kompletnom uslugom i sa širokim spektrom ponuda za finansiranje.
U segmentu kompaktnih vozila, predstavljen je novi Mercedes-Benz CLA, vozilo koje pobuđuje najviše emocija u svojoj klasi. Porodica A-Klase dovodi u svoje redove originalnu limuzina verziju sa četvoro vrata. Nova B-Klasa je stavlja naglasak na sportski duh, izgleda još dinamičnije u odnosu na prethodni model, dok je na putu agilnija, a u isto vreme nudi veći viši nivo komfora. Publici je predstavljena i cela SUV porodica na čelu sa novim modelom GLE, terencem koji postavlja standarde u svom segmentu.
Sinonim za brend Mercedes-Benz je luksuz. Stoga smo pored elegantne S-Klase i S-Klase kupe, izložili i ekskluzivnu Mercedes-Maybach S-Klasu. Donosimo vam i luksuz nekih prošlih vremena sa oldtimer vozilima koja će biti izložena zahvaljujući saradnji sa Old Timer Klubom Beograd.
Poseban deo sajamskog nastupa posvećen je atraktivnim Mercedes-AMG modelima – od sportskog A 35 do ekskluzivnog GT 4-Door, kupea sa četvoro vrata. Posebnu pažnju privlači GT R svojim izvanrednim performansama.
U segmentu lakih komercijalnih vozila, predstavljena je čitavu Mercedes-Benz gama – od Sprintera, preko Citana do jedinstvene X-Klase. Salon automobila u Beogradu je drugi na svetu koji je publici predstavio redizajniranu V-Klasu.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Završena proizvodnja Lamborghini Aventadora

Završena je proizvodnja Lamborghini Aventadora po drugi put, ali ovaj put zauvek, do dolaska ...

Tesla Model 3 potukao konkurenciju u Evropi

Tesla Model 3 se u Evropi prodaje tek od februara meseca, i već je ...

London uvodi zone grada bez automobila

Gradonačelnik Londona Sadiq Khan planira da centralne delove prestonice Britanije pretvori u jednu od ...

Formula 1 – Red Bull i McLaren postaju partneri!?

Formula 1 – Red Bull i McLaren postaju partneri, što bi mogla najaviti iznenadna ...

Formula 1- kvalfikacije u Monzi pripale Leclercu

Formula 1 – kvalifkacije za Veliku nagradu Italije u Monzi pripale su Charlesu Leclercu ...

Peugeot 408 “Automobil godine 2023” u izboru AANS

Peugeot 408 Automobil godine, a Opel Mokka Electric Eko automobil godine po izboru žirija ...