fbpx

Ssang Yong nasatvlja svoje prisustvo u Srbiji

Na 54. Međunarodnom sajmu automobile, Adriatic Auto uvoznik i distributer vozila marke SsangYong, drugu godinu za redom predstavlja vozila ove Korejske marke

Adriatic Auto izlaže na štandu u Hali 4 Beogradskog sajma četiri aktuelna modela za srpsko tržište iz segmenta kompaktnih SUV vozila, Rexton, Musso, Tivoli i XLV, visokokvalietne izrade i sa bogatim paketima opreme, sa posebnim sajamskim pogodnostima.
SsangYong je jedan od najkvalitetnijih Korejskih brendova, specijalizovan za SUV modele. Rexton, jedan od najprodavanijih SsangYong modela, stekao je dobru reputaciju i na tržištu Srbije. Sa ekspanzijom SsangYong brenda na tržišta van Koreje. Iz meseca u mesec, otvaraju se nova tržišta. Vezano za to, u Australiji je za 2018, Rexton proglašen za Automobil godine. Ono što karakteriše Rexton je legura čelika visoke gustine i visoke čvrstoće čini 81,7% ukupne količine čelika upotrebljenog za izradu karoserije modela Rexton. Time je obezbeđena superiorna čvrstina, zaštita od deformacija prilikom sudara i maksimalno povećana bezbednost prostora u kabini.
Rexton pokreće dizel motor zapremine 2.2 l, karakteriše ga poboljšano nezavisno zadnje oslanjanje, koje pruža superiorno upravljanje i kvalitet vožnje. Standarno se vozi sa pogonom na zadnjim točkovima, što poboljšava stabilnost upravljanja pomoću optimizacije raspodele mase. Vozač po potrebi može slobodno da izabere jedan od dva pogona vožnje na 4 točka.
Musso odlikuje čvrst i robustan izgled vozila koje ima upotrebu i u svakodnevnom poslu kao i za specijalne namene, budući da može da vuče teret do 3.000kg.
Izloženi su i modeli iz segmenta kompaktnih SUV vozila, Tivoli i XLV, sa bogatim paketima opreme. Tivoli se na sajmu predstavlja kupcima sa specijalnom sajamskom cenom, koja je niža za 1.000 eur.
Kupci se na štandu mogu obratiti prodavcima zastupnika SsangYong mreže za Srbiju: Ehom Auto Beograd, D Komerc Sombor, KPM Automobili Zrenjanin i Svetozarevo promet Jagodina.
Do kraja godine SsangYong planira da predstavi još dva nova tržištu Srbije, modela Musso Grand i potpuno novi Korando.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Infiniti se povlači iz Zapadne Evrope, ali ostaje u Istočnoj?!

Infiniti je najavio veliki plan za rekonstrukciju, a deo tog plana je i povlačenje ...

Porsche mora da povuče 60.000 dizela

Porsche je primoran da povuče 60.000 dizel Cayennea i Macana sa evropskih puteva Nakon ...

WRC – Trostruka pobeda za Hyundai u Grčkoj

WRC se nakon 13 godina Acropols Reli se vratio u kalendar šampionata sveta, a ...

Lamborghini zvanično postavio novi rekord Nurburgringa

Lamborghini je objavio da je oficijelno oborio dosadašnji rekord Nurburgringa, koji je postavio Porsche ...

WRC – pobeda Rovanpere na Akropolis Reliju

WRC – pobeda Rovanpere na Akropolis Reliju uz odustajanja vodećih Thierry Neuvillea i Sebastiena ...

McLaren F1 službeno skinut sa trona

Legendarni McLaren F1 je i službeno skinut sa rona kao najbrži ikada napravljeni McLaren ...