fbpx

Ssang Yong nasatvlja svoje prisustvo u Srbiji

Na 54. Međunarodnom sajmu automobile, Adriatic Auto uvoznik i distributer vozila marke SsangYong, drugu godinu za redom predstavlja vozila ove Korejske marke

Adriatic Auto izlaže na štandu u Hali 4 Beogradskog sajma četiri aktuelna modela za srpsko tržište iz segmenta kompaktnih SUV vozila, Rexton, Musso, Tivoli i XLV, visokokvalietne izrade i sa bogatim paketima opreme, sa posebnim sajamskim pogodnostima.
SsangYong je jedan od najkvalitetnijih Korejskih brendova, specijalizovan za SUV modele. Rexton, jedan od najprodavanijih SsangYong modela, stekao je dobru reputaciju i na tržištu Srbije. Sa ekspanzijom SsangYong brenda na tržišta van Koreje. Iz meseca u mesec, otvaraju se nova tržišta. Vezano za to, u Australiji je za 2018, Rexton proglašen za Automobil godine. Ono što karakteriše Rexton je legura čelika visoke gustine i visoke čvrstoće čini 81,7% ukupne količine čelika upotrebljenog za izradu karoserije modela Rexton. Time je obezbeđena superiorna čvrstina, zaštita od deformacija prilikom sudara i maksimalno povećana bezbednost prostora u kabini.
Rexton pokreće dizel motor zapremine 2.2 l, karakteriše ga poboljšano nezavisno zadnje oslanjanje, koje pruža superiorno upravljanje i kvalitet vožnje. Standarno se vozi sa pogonom na zadnjim točkovima, što poboljšava stabilnost upravljanja pomoću optimizacije raspodele mase. Vozač po potrebi može slobodno da izabere jedan od dva pogona vožnje na 4 točka.
Musso odlikuje čvrst i robustan izgled vozila koje ima upotrebu i u svakodnevnom poslu kao i za specijalne namene, budući da može da vuče teret do 3.000kg.
Izloženi su i modeli iz segmenta kompaktnih SUV vozila, Tivoli i XLV, sa bogatim paketima opreme. Tivoli se na sajmu predstavlja kupcima sa specijalnom sajamskom cenom, koja je niža za 1.000 eur.
Kupci se na štandu mogu obratiti prodavcima zastupnika SsangYong mreže za Srbiju: Ehom Auto Beograd, D Komerc Sombor, KPM Automobili Zrenjanin i Svetozarevo promet Jagodina.
Do kraja godine SsangYong planira da predstavi još dva nova tržištu Srbije, modela Musso Grand i potpuno novi Korando.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

SsangYong u velikim problemima i dugovima

Južnokorejski specijalista za SUV i crossover vozila SsangYong je nesolventan i našao se u ...

Zdravstveno stanje Alexa Zanardija konačno ide nabolje

Zdravstveno stanje Alexa Zanardija ide nabolje prema vestima koje je objavo Corriere della Sera ...

Toyota predstavila Aygo X prologue, svoju viziju A segmenta

Za Toyotu ime Aygo je oduvek simbolizovalo ličnu slobodu i mobilnost. Sada najavljuje novi ...

VW ID. Space Vizzion pred javnosti u L.A. U salonima 2021.

L.A Auto show nije previše relevantan za evropske kupce, ali će na ovom salonu ...

Jednim pogledom: svi noviteti do kraja 2017. godine

 U toku 2017. godine na evropskom tržištu će se  pojaviti oko 150 novih automobila. ...

Predsednik Toyote Adria uručio pismo dobrodošlice u Japan Olimpijskom komitetu Srbije

Predsednik Toyote Adria uručio pismo dobrodošlice u Japan Olimpijskom komitetu Srbije Predsednik Olimpijskog komiteta ...