fbpx

Mladić iz Indije gurnuo BMW u reku jer nije dobio Jaguar

Do kraja 2019. godine ostalo je još četiri meseca, ali se čini da je mladić iz Indije već osvojio ovogodišnju nagradu “Razmaženog derišta”

Akash, foto: Facebook

Taj mladić se zove Akash i sin je bogatog vlasnika zemlje u selu Yamunanagar. Međiutim, izgleda da dragi otac nije dovoljno bogat za Akashov ukus. Nakon što je dobio novi BMW umesto Jaguara koji je tražio za 22. rođendan, Aakash je svoje nezadovoljstvo pokazao tako što je gurnuo novi BMW u reku. Lokalci su zapazili BMW Serije 3 kako pluta niz Zapadni Yamuna kanal i odmah pozvali policiju, usled straha da je neko zarobljen u kabini. Nadležni su ubrzo stigli i videli da u automobilu nema nikog. Nakon toga su se posvetili izvlačenju BMW-a iz vode i pronalaženju njegovog vlasnika. Policija je blagovremeno pronašla i saslušala Akasha u vezi plutajućeg automobila.

Naš, još uvek, kandidat za nagradu “Razmaženog derišta” godine navodno je priznao policiji da je gurnuo BMW u kanal jer nije dobio željeni Jaguar. “Akash je zahtevao Jaguarov automobil od svog oca, ali kada otac nije ispunio njegov zahtev, on je “bacio” svoj BMW usled besa,” rekao je Mukesh Kumar, predstavnik Chhachhrauli policije, za The Times of India. Otac mladića je za Fox News izjavio da je Akash želeo Jaguar zbog prostranijeg enterijera, ali “da mu je mogao pruištiti samo BMW.” Cena Serije 3 u Indiji je oko 44.000 evra, dok je osnovna cena Jaguara oko 62.000 evra. Policija je ovaj incident kategorizovala kao “ličnu stvar” i postupiće po zakonu. Nije poznato da li to znači da će Akash biti uhapšen ili novčano kažnjen.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Mercedes AMG E 53 donosi novi motor sa 429 KS

U poslednjih nekoliko godina, Mercedes AMG E 43 je bio automobil za one koji ...

Ralf Schumacher brani Micka Schumachera

Bivši vozač Formule 1 i stric Micka Schumacher stao je u odbranu talenta sina ...

ŠKODA 1101 Tudor simbol posleratne obnove i relija

Minimalno modifikovani model ŠKODA 1101 ubrzo je postao odličan učesnik na mnogim trkačkim događajima ...

I Jaguar ode u „električare“ već od 2025. godine

Jaguar nekada poznat po inovativnim i snažnim pogonima se odjavio iz sektora sa SUS ...

McLaren sprema plug in hibridnu platformu sa AWD pogonom

McLaren će na proleće predstaviti novu, elektrifikovanu platformu, a CEO kompanije je već otkrio ...