fbpx

Astra Sedan – miks stila, kvaliteta i praktičnosti po nikad povoljnijoj ceni

U susret Sajmu automobila kompanija Opel Srbija je pripremila specijalnu sajamsku akciju, uz koju kupci po ceni već od 12.699 evra mogu postati vlasnici Opel Astre Sedan

U susret Sajmu automobila kompanija Opel Srbija je pripremila specijalnu sajamsku akciju, uz koju kupci po ceni već od 12.699 evra mogu postati vlasnici Opel Astre Sedan. Automobil sa preko 11 miliona kupaca širom sveta predstavlja dobitnu kombinaciju stila, kvaliteta i praktičnosti u koju se kupci probnom vožnjom mogu uveriti u svim Opelovim salonima širom zemlje.
Astra Sedan je dostupna kao 1,4 turbo 140 KS u modelu Enjoy sa 4 vrata i sa atraktivnom opremom koja između ostalog podrazumeva i klima uređaj, električne podizače prozora, prednja svetla za maglu, tempomat za brzinu, komande na volanu, ESP (sistem za elektronsku kontrolu stabilnosti), kao i vrhunski Intellilink i multimedija sistem za zabavu i informisanje.
Prilikom kupovine u Srbiji, sve kupce očekuje probna vožnja u Opelovim salonima, a servisni interval za kupljeni automobil iznosi 30.000 km.
Astra Sedan poseduje kombinaciju koja garantuje atraktivnost – oble linije, klasične proporcije i robustan stav. Njena ergonomična kabina je apsolutno orjentisana na vozača, a sjajnom ambijentu unutrašnjosti ove lepotice doprinose i kvalitetni materijali izuzetne izrade. Neprikosnoveni nemački kvalitet, visok standard izrade šasije, unutrašnjih elemenata i završne obrade, doveo je do toga da Astra Sedan godinama predstavlja najbolju ponudu na tržištu kada je reč o B klasi automobila.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

SsangYong u velikim problemima i dugovima

Južnokorejski specijalista za SUV i crossover vozila SsangYong je nesolventan i našao se u ...

Porsche pokazao aktuelnu liniju modela na stazi centra NAVAK

U prvoj nedelji septembra Porsche Centar Beograd u saradnji sa Porsche AG iz Štutgarta ...

2020. stiže osvežena Toyota C-HR

Za iduću godinu spreman osveženi Toyota C-HR, sa unapređenim pogonskim sistemom i više snage ...

Ford i Red Bull su već započeli saradnju!?

Ford i Red Bull su već započeli saradnju na “strateški važnom” električnom automobilu, kaže ...

Srećan 50-i rođendan VW K70

Možda nekome deluje nevažan 20. oktobar 1970. ali tada je dobrim delom počela nova ...

Maserati ozbiljno smanjuje proizvodnju modela Levante

Nakon privremene obustave prošle godine, Maserati opet prilagođava proizvodnju modela Levante potražnji Nakon privremene ...