fbpx

Motocikli Honda sa akcijskom ponudom

Honda Srbija je pripremila specijalne ponude i benefite za modele: Africa Twin, Forza 300 i PCX

Honda Srbija je pripremila specijalne ponude i benefite za modele: Africa Twin, Forza 300 i PCX, a to su beskamatni kredit do 3.000€, akcijske cene, fiksna mesečna rata, prevremena i delimična otplata troškova i to bez obaveznog kasko osiguranja.

20YM Africa Twin and Africa Twin Adventure Sports

Atraktivni modeli HONDA Africa Twin 1100 A i 1100 D dostupni su po ceni od 14.400€ odnosno 15.900€. Ovaj Hondin proslavljen avanturistički model je unapređen i poboljšanih performansi. Poseduje Euro5 paralelni motor, sa dve bregaste osovine, od 1100 cc koji proizvodi maksimalnu snagu od 75kW i maksimalni obrtni moment od 105Nm. Od svog prethodnika je za 5kg lakši, sa poboljšanjem odnosa između snage i težine za 10%. Ima potpuno novi TFT Multi-informativni ekran od 6,5” osetljiv na dodir, i sadrži Apple CarPlay i Bluetooth povezivost uređaja. Za model HONDA Africa Twin CRF 1100 A, sa učešćem od 4.400€ i periodom otplate od 72 meseca, mesečna rata bi iznosila 165€, dok je za model CRF 1100 D uz isti period otplate i iznos rate, za učešće potrebno izdvojiti 5.900€.

2020 HONDA FORZA 300

Popularna HONDA Forza 300 je dostupna po specijalnoj ceni od 5.990€. Agilnu vožnju ovog modela
omogućavaju lakši, cevasti okvir koji u kombinaciji sa još snažnijim agregatom od 279cc. Po prvi put na skuteru, dostupna je potpuna kontrola proklizavanja. Osvetljenje je potpuno LED, ima električno podesivi vetrobran i kombinovanu analogno-digitalnu instrument tablu. Ovaj novi skuter donosi GT osećaj, ali i mnogo sportskog duha. Uz učešće od 2.040€, period otplate od 48 meseci, mesečna rata za ovaj model iznosila bi 93€.
Jedan od najprodavanijih modela HONDA skutera, model HONDA PCX ABS je dostupan po posebnoj ceni od 2.990€. HONDA PCX je poznat po svojoj ekonomičnosti i praktičnosti, a uz to je veoma privlačan, usled svog redizajniranog sportskog izgleda. Ima jarka LED svetla i novi LCD ekran, to sve pojačava njegov stil. Poseduje lakše točkove, sa uvećanom dimenzijom guma radi boljeg prianjanja, koje se savršeno kombinuju se sa prednjom ABS kočnicom i dužim hodom zadnjeg ogibljenja za udobnu vožnju. Uz učešće od 960€, period otplate od 30 meseci, mesečna rata bi iznosila 73€.
Test vožnju možete zakazati i saznati detaljne informacije u vezi finansijskih ponuda istaknutih modela na sajti www.honda-srbija.rs

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Rinsu pobeda u Teksasu – Hondi debakl

Od potpuno izvesne trke sa već viđenim pobednikom, u Teksasu su se događale potpuno ...

Marquezu pobeda, Folger junak dana

Deveta trka za šampionat sveta vožena na stazi Sachsenring u Nemačkoj donela je sve ...

Honda se vratila u igru sa novim CBR1000RR-R Firebladeom

Honda je na EICMA Salonu motocikala u Milanu predstavila potpuno novi CBR1000RR-R Fireblade Hondu ...

BMW M 1000 RR – prvi pravi M motocikl

Iako BMW duže proizvodi motocikle nego automobile, njegovo sportsko M odeljenje se držalo samo ...

Bautista i Ducati – devet pobeda od devet trka

Da li se iko nadao da će početak ovogodišnje sezone WSBK proteći u apsolutnoj ...

Doviziosu pobeda na otvaranju MotoGP sezone

Ako se po jutru dan poznaje, očekuje nas jedna fenomenalna trkačka MotoGP sezona. Čak ...