fbpx

Honda predstavila novi HR-V e:HEV sa hibridnim pogonom

Potpuno nova Honda HR-V donosi izuzetnu hibridnu efikasnost i napredne bezbednosne i tehnološke elemente

Honda HR-V e:HEV 2021

Potpuno nova Honda HR-V e:HEV donosi izuzetnu hibridnu efikasnost i napredne bezbednosne i tehnološke elemente, ugrađene u elegantnu i kupeom nadahnutu formu dizajniranu tako da naglasi prostranost enterijera i komfor po kojem je ovaj model poznat.

Honda HR-V e:HEV 2021

Nova Honda HR-V je najnoviji model u Hondinoj ponudi koji nosi amblem e:HEV (hibridno električno vozilo), nakon restilizovanog modela Honda CR-V i potpuno novog modela Honda Jazz koji su lansirani 2020.

Honda HR-V e:HEV 2021

Honda HR-V e:HEV ima upadljivu SUV pojavu u kompaktnom i kupeom inspirisanom dizajnu. Ima novi gril hladnjaka koji je potpuno integrisan u prednji odbojnik, dok oblik karoserije obuhvata produženi poklopac motora i oštrije, vertikalnije strane koje omogućavaju zadržavanje istog prostora u enterijeru.

Honda HR-V e:HEV 2021

Pametnim uklapanjem elemenata hibridnog pogonskog sklopa HR-V zadržava prostor enterijera svog prethodnika, u kom četiri odrasle osobe mogu da sede u maksimalnom komforu, a takođe zadržava svestrana magična sedišta koja nude fleksibilnost ravnog spuštanja ili preklopa uvis, zavisno od potrebnog prostora za tovar.

Honda HR-V e:HEV 2021

Baš kao što je slučaj s eksterijerom i prostrani enterijer pruža pravi SUV osećaj. Odlikuje ga moderna minimalistička estetika i horizontalna postavka instrumenata, gde je svaki element pažljivo postavljen tako da doprinosi osećaju prostranosti.

Honda HR-V e:HEV 2021

Za sada, proizvođač nije objavio detalje o novom hibridnom pogonu, koji će biti i jedina pogonska opcija. Pretpostavlja se da će osnova biti ili 1.5 turbo benzinac, kakav koristi novi hibridni Jazz, ili 2.0 koji se već nalazi u većem CR-V SUV-u. Novi model, u skladu sa Hondinim ciljevima elektrifikacije svih glavnih modela do 2022, se na evropskom kontinentu očekuje krajem 2021.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Santa Fe u najzrelijem dobu

Hyundai modelu Santa Fe može mnogo toga da zahvali. Tačnije, može sebi samom da ...

Renault na Salonu sa novim Cliom i brojnim popustima

Za Renault i Dacia vozila, na Sajmu automobila u Beogradu, aktuelni su sajamski popusti, ...

Ništa od uzbuđenja u Singapuru

Hamilton liga za sebe na uličnoj trci u Singapuru Nadali smo se uzbudljivoj trci, ...

BMW Serije 8 u završnim testiranjima

BMW završava testiranja i finalna podešavanja nove Serije 8 Iako još nije uklonio kompletnu ...

Alonso u Toyoti TS050 za 2018.

Fernando Alonso nastavlja pripreme za nastupe u WEC šampionatu za TOYOTA GAZOO Racing Dvostruki ...