fbpx

Delta Auto Grupa je novi uvoznik i distributer za KTM motocikle

Delta Auto grupa je od 2021. godine zvanično postala novi uvoznik i distributer motocikala Austrijskog proizvođača KTM za tržište Srbije

Delta Auto grupa je od 2021. godine zvanično postala novi uvoznik i distributer motocikala Austrijskog proizvođača KTM za tržište Srbije, a danas, 1. Aprila 2021. godine je otvoren i novi prodajno-servisni centar čime je otpočelo novo poglavlje za ovaj popularni moto brend.
Prepoznatljiv dizajn dominantno narandžaste boje, neukrotiva snaga, velike mogućnosti personalizacije motocikala i uspesi u svetu moto sporta, govore o karakteru KTM motocikala i njihovih vlasnika, njihovoj međusobnoj povezanosti i strasti. Avantura i neograničene mogućnosti su prve asocijacije na ovaj brend.
U centru Novog Beograda, na adresi Omladinskih Brigada 33a, svoje premijere će imati najnoviji KTM modeli za 2021. godinu, kao što su 1290 Super Adventure S, 890 Adventure R, 1290 Super Duke R, 890 Duke R, 450 EXC-F Six Days, zajedno sa popularnom KTM dodatnom opremom, dok se uskoro očekuje i online prodaja. Na istoj lokaciji otvoren je i najsavremeniji servisni centar za motocikle.
„Planovi za novi brend su veliki i uključuju mnogo benefita za buduće i postojeće vlasnike od kojih se izdvajaju, test motocikli najpopularnijih modela, posebni uslovi, finansiranja uz kreditnog savetnika, otvoren koncept – kafić u kome će motociklisti moći da se druže, uživaju tokom sezone i posmatraju servisiranje svog motocikla, kao i organizacija vožnji i moto druženja.“ Istakla je Aleksandra Đurđević, generalni direktor Delta Auto Grupe.
Uskoro se očekuje i otvaranje prodajno-servisnog centra u Novom Sadu, Novosadski put 67, Veternik, čime se nastavlja širenje „narandžaste“ mreže na teritoriji Srbije.
KTM je 1951. godine razvio svoj prvi motocikl R100 u Austriji, a prvi serijski modeli su se pojavili 1953. Od samog starta KTM modeli su se uspešno takmičili na lokalnim trkama, a tokom sedamdesetih i osamdesetih postignut je značajan uspeh, pobede i titule kako na evropskim, tako i svetskim šampionatima u motokros i enduro trkama. Do devedesetih, ovaj uspeh je značajno porastao i obuhvatio zadivljujuću zbirku svetskih titula, i to pre ulaska u ekstremni svet relija Dakar. Trka nikada ne prestaje, svaka je samo priprema za narednu, tako nije iznenađujuće da se KTM ponosi sa preko 270 titula na različitim šampionatima. Nakon samo 4 godine od ulaska u MotoGP, KTM postiže značajnije uspehe i u ovom šampionatu.
Danas KTM proizvodi motocikle različitih namena, najpopularniji su hard enduro (EXC modeli), dirt trail (SX modeli), travel (Adventure i Super adventure modeli), naked bike (Duke modeli), a pored još nekoliko kategorija motocikala, KTM se pozicionirao u automobilizmu sa sve popularnijim X-BOW modelom.
Sa KTM brendom Delta Auto Grupa je uvećala svoj portfolio moto brendova i pored već dugogodišnjeg zastupništva za BMW Motorrad i Honda Motorcycles učvrstila je lidersku poziciju u moto segmentu preko 125ccm.
Više o KTM motociklima možete saznati na www.ktm-srbija.rs web sajtu, u novom prodajno-servisnom centru na Novom Beogradu ili putem društvenih mreza @ktm.srbija.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Sve trke u Silverstoneu otkazane zbog kiše

Sve za danas predviđene trke u Silverstoneu otkazane su zbog kiše Iako su organizatori ...

Cal Crutchlow se vraća na Yamahu YZR-M1

Britanski MotoGP vozač Cal Crutchlow vraća se u tim Yamaha kao test vozač na ...

Zarku pol pozicija kod kuće

Trideset godina su Francuzi čekali svog vozača na pol poziciji u Francuskoj, i konačno ...

Marquez ponovo neuhvatljiv u Teksasu

U sedmom nastupu na COA, Marc Marquez je došao do sedme pol pozicije Malo ...

Bautista sledeće godine na WSBK Hondi

Spekulisalo se, a sada je i zvanično potvrđeno – Alvaro Bautista je prešao u ...

Otkaz Lorenzu u Yamahi – stiže zamena

Fabrički MotoGP tim Yamaha Racing dao je otkaz Lorenzu na mesti test vozača, a ...