fbpx

Uručena je nagrada SEAT LEON “Best Buy’’ automobil za 2021.godinu

Krajem prošle godine SEAT Leon je izglasan, od strane evropskih automobilskih novinara izbora AUTOBEST, kao “Best Buy automobil za 2021.godinu”

Krajem prošle godine SEAT Leon je izglasan, od strane evropskih automobilskih novinara, kao “Best Buy automobil za 2021.godinu”. Ovo je drugi put u 70 godina dugoj tradiciji, da SEAT dobija ovu prestižnu nagradu a prva je bila odeljena modelu SEAT Ateca 2017.godine.
Jubilarna, dvadeseta dodela svečanih nagrada AUTOBEST održana je u Barseloni i okupila je preko 150 gostiju iz 34 različite zemlje.
Nagrada AUTOBEST jedna je od najprestižnijih u Evropi i održava se od 2001. godine. 32 novinara koji su činili komisiju, imali su priliku da isprobaju paletu agregata modela SEAT Leon, uključujući i plug-in hibridnu verziju, tokom finala održanog u Austriji početkom novembra 2020. godine.
Sve generacije modela SEAT Leon, koji definiše segment, prodate su širom sveta u čak 2,4 miliona primeraka. Danas je SEAT Leon, uz pomoć najnovijih dostupnih sistema pomoći vozaču, jedan od najboljih u svojoj kategoriji, dodatno ojačan sa pet zvezdica dobijenih na Euro NCAP testovima 2020.godine.
Dizajniran, razvijen i proizveden u Barseloni, trudi se da zadrži svoju poziciju, ne samo kao stub u liniji vozila marke SEAT, već u čitavom svom segmentu.
SEAT Leon danas nudi visok nivo povezanosti, spektar najnovjih sistema asistencija i opreme kao i široku paletu pogonskih agregata, koji daju vozačima vozilo koje odgovara svim životnim potrebama.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

U Formuli 1 novi skandal je na pomolu

Nije razjašnjeno šta je Ferrari radio prošle godine, još nije jasno šta je radio ...

Maksimalna brzina Mclarena Senne je manja od deklarisane?

McLaren Senna je jedan od najboljih super automobila ikada napravljenih, ali kako se pokazao ...

BMW ili BMX? Stiže još jedan X – X4

BMW slobodno može da promeni ime u BMX. Nakon prošlogodišnje premijere X3, stižu X2, ...

U 100 miliona vozila neispravni vazdušni jastuci

Pojavio se kupac za kompaniju Takata, koja je u žižu javnosti dospela nakon skandala ...

Toyota (ponovo) pregovara sa Teslom o zajedničkom razvoju?

Prema navodima južnokorejskih medija, Toyota bi se mogla udružiti sa Teslom u razvoju nove ...