fbpx

Porsche 911 Carrera RS 3.8 i Transformersi stižu

Porsche 911 Carrera RS 3.8 i Transformersi: Buđenje zveri slavi najnovijeg Autobota po imenu “Miraž”

  • Najnoviji nastavak serijala Transformersi: Buđenje zveri samo u bioskopima, uz Porsche koji igra jednu od glavnih uloga.
  • Autobot “Miraž” za svoj automobilski oblik uzima legendarni Porsche 911 Carrera RS 3.8

Najnoviji Transformersi: Film „Buđenje zveri“ očekuje svoju svetsku bioskopsku premijeru početkom juna. Jedan od glavnih likova u filmu je i Autobot “Miraž” i to kao legendarni Porsche 911 Carrera RS 3.8, da budemo precizniji.
Početkom juna, vraćamo se akciji i spektaklu koji je osvojio ljubitelje filma širom sveta – Transformersi: Buđenje zveri odvodi publiku u pustolovinu i 90-te u kojima će Autoboti i potpuno nova frakcija Transformersa – Maksimalsi – zajedničkim snagama krenuti u predstojeću borbu za Zemlju.
Za svoj automobilski oblik Autobot “Miraž” uzima legendarni Porsche 911 Carrera RS 3.8 (964), i pridružuje se Transformersima u bitci koja im predstoji. “Miraž” se bori na strani sile dobra uz OptimusPrajma.

MIRAGE in PARAMOUNT PICTURES and SKYDANCE Present In Association with HASBRO and NEW REPUBLIC PICTURES & A di BONAVENTURA PICTURES Production A TOM DESANTO / DON MURPHY Production & A BAY FILMS Production “TRANSFORMERS: RISE OF THE BEASTS”

“Carrera 911 RS 3.8 ne samo da je savršena zato što se radnja filma dešava 1994, već i zbog karakternih osobina ‘Miraža’”, kaže Oliver Hofman, rukovodilac marketinških komunikacija u kompaniji Porsche AG. “On je čvrst lik dobrog srca i manje doze povremenog buntovništva.”
Legendarni automobil postaje filmski heroj
Podaci pokazuju da je Porsche napravio samo 55 komada Carrera RS 3.8, što taj model čini izuzetno retkim istorijskim automobilom. Kako bi se izbegao rizik od oštećenja, tokom snimanja nije koriščen originalni model. Umesto toga, napravljeno je pet automobila za potrebe snimanja koji spolja izgledaju tačno kao 964, ali oni zapravo nisu originalni modeli Porsche 911 Carrera RS 3.8. Sa druge strane, za stvaranje autentičnog zvuka motora za Miraž korišćen je pravi 911 RS 3.8 kako bi film bio što verodostojniji. “Bilo je izuzetno važno predstaviti zvuk modela 911 koji je prikazan u filmu,” navodi Aiša Koker, potpredsednica marketinga Porsche Cars za Severnu Ameriku. “Projekat je bio izuzetno ambiciozan zbog broja potrebnih automobila iz ograničene proizvodnje 911. Oduševljeni smo rezultatom i nadamo se da će i publika biti oduševljena.”
Svaki od automobila na filmu ima određeni zadatak. Na primer, jedan automobil je preinačen da vozi u rikverc većim brzinama; drugi je bio posebno pripremljen za kaskaderske sekvence, još jedan je bio kontrolisan izvan vozačeve kabine za scene koje se fokusiraju na glumca u kabini.
“Oduševljeni smo što radimo s Porsche timom na ovom jedinstvenom, integrisanom partnerstvu koje je naš Autobot Miraž oživeo na jedan jedinstven, prepoznatljiv i nezaboravan način pokazujući karakter pustolovnog, herojskog duha i Bota i automobila”, dodaje AjrinTrahtenberg, starija potpredsednica Paramount globalne marketinške partnerske mreže.
Više o Transformersima: Buđenje zveri
Povratak akciji i spektaklu koji je osvojio filmske gledaoce širom sveta, Transformersi: Buđenje zveri odvodi publiku u pustolovinu i 90-te u kojima će Autoboti i potpuno nova frakcija Transformersa – Maksimalsi – zajedničkim snagama krenuti u predstojeću borbu za Zemlju. Film koji u bioskope stiže u junu 2023, režirao je Stiven Kaplea Mlađi (StevenCaplea Jr.) dok su glavne uloge poverene Entoniju Ramosu i Dominiku Fišbeku.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Lotus i Williams rade na hiperautomobilu?

Zajednički projekat Lotusa i Williamsa zove se Omega, i mogao bi izroditi konkurenta Aston ...

Alpine Alpenglow Concept je pogled u budućnost

Alpine Alpenglow Concept je pogled u budućnost i to radikalan, kroz sportski automobil sa ...

Dacia Spring Electric debitovala kao najpristupačniji EV u Evropi

Dacia Spring Electric je zvanično krenula u prodaju u Francuskoj, po ceni od 12,403 ...

KIA EV6 proglašena za evropski automobil godine

59 članova žirija iz 22 zemlje evrope proglasilo je za automobil godine u Evropi ...

Toyota radi protiv krađe katalizatora

Za sada u Engleskoj, Toyota će uložiti milion funti u borbu protiv krađe katalitičkih ...

Po Nissanu automobili će učiti od vozača

Najnovija otkrića Nissanove inteligentne mobilnosti predviđaju automobile koji uče od vozača Nissan je objavio ...