fbpx

Alfa Romeo pita fanove kako da nazove novi model?

Kako će se zvati sledeće Alfa Romeo sportsko urbano vozilo B segmenta? Koji je vaš predlog?

Kako će se zvati sledeće Alfa Romeo sportsko urbano vozilo B segmenta? Koji je vaš predlog? Osnažen čvrstom vezom sa svojom zajednicom fanova, Alfa Romeo je još jednom iskoristio svoje zvanične kanale na društvenim mrežama da uključi klub obožavalaca Alfe u donošenje odluka tako što im je postavio pitanje kako bi trebalo da se zove sledeći automobil ovog brenda.
Nema više tajni kada govorimo o segmentu projekta u internim krugovima Alfa Romeo tima poznatog kao “Kid”. “Kid” nagoveštava da će sledeći Alfa Romeo biti sportsko urbano vozilo: “mališan” u postavci, kako bi zaokružio gamu koju trenutno čine limuzina Giulia, terenac Stelvio i kompaktni terenac Tonale.
Alfa Romeo planira da ispiše nova pravila za ovaj segment, tako što će modelu “Kid” dodeliti ulogu “revolucionara”. Na automobilskoj sceni koja se sve brže razvija i nudi širok dijapazon vozila u sve popularnijem SUV segment, nova linija ovog brenda još jednom definiše njegove ambicije, čak i u akronimu: Sportski DNK, veliko ime u urbanom kontekstu u najavi.

Dok Tonale predstavlja “metamorfozu” brenda kao prvo vozilo brenda u svetu elektrifikacije, sledeći automobil Alfa Romea biće prvi potpuno električni model, ali to nije sve.
Još nije vreme da sa obožavaocima i zaposlenima podelimo karakteristike koje ga čine autentičnim Alfa Romeom, pozicioniranim na vrhuncu premijum segmenta. Novi model Alfa Romea trebalo bi da debituje u prvoj polovini 2024. godine, iako je to već glavna tema, a stručni dizajneri iznose različite hipoteze na internetu u vezi sa njegovim stilskim karakteristikama.
Kako bi zajednica fanova od samog početka bila u toku, brend im je direktno postavio pitanje šta misle kako bi sledeći Alfa Romeo trebalo da se zove.
Nakon modela Giulia koja je obeležila preporod brenda, Alfa Romeo je odabrao imena dva planinska prevoja, Stelvio i Tonale. Ali ne brinite, uprava Alfa Romea je jasno stavila do znanja da se neće zvati „Brenner“, kako se priča po internetu. Da li ovo sugeriše promenu pravca u komunikacijskoj strategiji? Kako će se zvati sledeće Alfa Romeo sportsko urbano vozilo? Dajte nam svoj predlog!Kažite svoje na oficijalnim stranicama društvenih mreža brenda.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Akio Toyoda CEO Toyote Svetska automobilska ličnost godine

Akio Toyoda, predsednik i CEO Toyota Motor Corporation (TMC) proglašen je za Svetsku automobilsku ...

Peugeot 208 i E-208 su osveženi i spremni za salone

Peugeot 208 i E-208 su osveženi i spremni za salone sa osveženim likom i ...

Skulptura dok se čeka McLaren

Pričalo se, a sada je definitivno – McLaren pravi novi hiper automobil. Radno ime ...

Land Rover uvodi treću smenu za Defender

Land Rover uvodi treću smenu u proizvodnji Defendera, svog najtražnijeg modela u poslednje dve ...

Opoziv za 5 miliona VW-a u Kini

Volkswagen grupa i njihove zajedničke fabrike u Kini, FAW-Volkswagen i SAIC Volkswagen, će opozvati ...

Test Dacia Duster Journey dCi 115 4×4

Test Dacia Duster Journey dCi 115 4×4 otkriva šta je novo u praktično drugoj ...