fbpx

McLaren do kojeg možda možete da dođete

McLaren do kojeg možda možete da dođete nema četiri točka, ali zato možete da uživate neograničeno

Zeppelin McLaren Edition

McLaren do kojeg možda možete da dođete nema četiri točka, ali zato možete da uživate neograničeno. Da bi došli do svog McLarena ne morate da “obijete banku” da ga kupili, a ne treba vam ni garaža. Ruku na srce, ovaj McLaren i nije automobil – ime mu je kombinacija McLarena i nekada najvećeg vazdušnog broda koji je nebom jezdio preko okeana sve do 1937. kada je zbog požara, ali i političko ekonomskih situacija na svetu prestao da jezdi.

Zeppelin McLaren Edition

Dakle, reč je o Zeppelin McLaren Edition, bežičnom zvučniku, koji bi za relativno razuman iznos, u vašu dnevnu sobu mogao da donese i ime McLaren i kvalitetan audio doživljaj. Bowers & Wilkins renomirani je britanski proizvođač audio sistema i visokokvalitetnih zvučnika koji se mogu naći i u automobilima premijum segmenta. McLaren i Bowers & Wilkins sarađuju već dugi niz godina, a u znak proslave 60 godina postojanja kompanije McLaren nastao je Zeppelin McLaren Edition koji je ne samo kvalitetan i vrhunski dizajniran audio sistem nego i kolekcionarski premerak.

Zeppelin McLaren Edition

Moramo da verujemo na reč i McLarenu i Bowers & Wilkinsu kada tvrde da ovaj proizvod spaja ponajbolje što obe kompanije umeju po pitanju dizajna i kvaliteta zvuka. Na Zeppelin McLaren Edition pristne su i “Papapja žuta” i “Galvan siva” McLarenove prepounatljive boje. A što se Bowers & Wilkinsa tiče, snaga pojačala je obećavajućih 240 W, uz mogućnost bežičnog dodavanja zvučnika kako bi se u muzici uživalo u više soba.

Zeppelin McLaren Edition

Da bi se potpuno obeležilo 60 godina od kada je legendarni Bruce McLaren osnovao svoju kompaniju i tim, kupcima će biti ponuđena i ograničena Zeppelin McLaren 60th Anniversary Edition serija ovog zvučnika koja će biti proizvedena u samo 60 primeraka, u jedinstvenoj kombinacija tradicionalnih trkačkih boja tima McLaren.

Zeppelin McLaren Edition

McLaren i Bowers & Wilkins svoju saradnju su započeli 2015. godine, kada je specijalista za zvuk razvio poseban sistem za McLaren super i hiper automobile, a ova saradnja je prošle godine izrodila i posvnu seriju bežičnih slušalica.
Zeppelin McLaren Edition bežični aktivni zvučnik počinje da se prodaje danas, a pomenuli smo da baš ne mora da se obije banka da bi se kupio. Cena mu je 899 $, što u odnosu na cene Bowers & Wilkins zvučnika koji bez problema dobacuju na desetine hiljada dolara, i nije tako strašna.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Veliki električni Porsche SUV će biti (jako) skup

Veliki električni Porsche SUV će biti skup, jako skup, možda čak i nekoliko puta ...

Volkswagen ID Buzz i ID Crozz će se proizvoditi u Americi

Volkswagen razvija familiju električnih automobila baziranih na modularnoj platformi pod oznakom „MEB“, i najmanje ...

SSC Tuatara je novi vladar brzine

SSC Tuatara je novi vladar na tronu najveće postignute brzine za serijski automobil – ...

Novi Peugeot 2008 – samo je ime ostalo isto

Snažan i prepoznatljiv, novi Peugeot 2008 kreiran da ispuni najviše ambicije i okrene novu ...

Leclerc najbrži u kvalifikacijama na Red Bull ringu

Današnji dan je u obe discipline auto-moto sporta bio naklonjen „podmlatku“, tačnije, mladim lavovima ...

Isuzu D-Max treće generacije zvanično predstavljen u Srbiji

Trio Motors je u Centru NAVAK zvanično prestavio novi D-Max treće generacije i kompletnu ...