fbpx

McLaren do kojeg možda možete da dođete

McLaren do kojeg možda možete da dođete nema četiri točka, ali zato možete da uživate neograničeno

Zeppelin McLaren Edition

McLaren do kojeg možda možete da dođete nema četiri točka, ali zato možete da uživate neograničeno. Da bi došli do svog McLarena ne morate da “obijete banku” da ga kupili, a ne treba vam ni garaža. Ruku na srce, ovaj McLaren i nije automobil – ime mu je kombinacija McLarena i nekada najvećeg vazdušnog broda koji je nebom jezdio preko okeana sve do 1937. kada je zbog požara, ali i političko ekonomskih situacija na svetu prestao da jezdi.

Zeppelin McLaren Edition

Dakle, reč je o Zeppelin McLaren Edition, bežičnom zvučniku, koji bi za relativno razuman iznos, u vašu dnevnu sobu mogao da donese i ime McLaren i kvalitetan audio doživljaj. Bowers & Wilkins renomirani je britanski proizvođač audio sistema i visokokvalitetnih zvučnika koji se mogu naći i u automobilima premijum segmenta. McLaren i Bowers & Wilkins sarađuju već dugi niz godina, a u znak proslave 60 godina postojanja kompanije McLaren nastao je Zeppelin McLaren Edition koji je ne samo kvalitetan i vrhunski dizajniran audio sistem nego i kolekcionarski premerak.

Zeppelin McLaren Edition

Moramo da verujemo na reč i McLarenu i Bowers & Wilkinsu kada tvrde da ovaj proizvod spaja ponajbolje što obe kompanije umeju po pitanju dizajna i kvaliteta zvuka. Na Zeppelin McLaren Edition pristne su i “Papapja žuta” i “Galvan siva” McLarenove prepounatljive boje. A što se Bowers & Wilkinsa tiče, snaga pojačala je obećavajućih 240 W, uz mogućnost bežičnog dodavanja zvučnika kako bi se u muzici uživalo u više soba.

Zeppelin McLaren Edition

Da bi se potpuno obeležilo 60 godina od kada je legendarni Bruce McLaren osnovao svoju kompaniju i tim, kupcima će biti ponuđena i ograničena Zeppelin McLaren 60th Anniversary Edition serija ovog zvučnika koja će biti proizvedena u samo 60 primeraka, u jedinstvenoj kombinacija tradicionalnih trkačkih boja tima McLaren.

Zeppelin McLaren Edition

McLaren i Bowers & Wilkins svoju saradnju su započeli 2015. godine, kada je specijalista za zvuk razvio poseban sistem za McLaren super i hiper automobile, a ova saradnja je prošle godine izrodila i posvnu seriju bežičnih slušalica.
Zeppelin McLaren Edition bežični aktivni zvučnik počinje da se prodaje danas, a pomenuli smo da baš ne mora da se obije banka da bi se kupio. Cena mu je 899 $, što u odnosu na cene Bowers & Wilkins zvučnika koji bez problema dobacuju na desetine hiljada dolara, i nije tako strašna.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Rolls-Royce i 8.000 sati za drvo

Rolls-Royce i 8.000 sati za drvo koliko je utrošeno za oplate u najnovjem Droptail ...

Nova evolucija D-Max Arctic Trucks AT35

Isuzu je objavio da od 1. oktobra počinje prodaju nove generacije D-Max Arctic Trucks ...

Zajednički događaj OKS i Toyota Srbija

OKS i Toyota Srbija organizovali su druženje sa sportistima pred „Evropske igre Krakov Malopolska ...

Zabrana EU za izvoz automobila ne odgovara lopovima

Zabrana EU za izvoz automobila koji nisu ispravni za vožnju može stvoriti dodatne izazove ...

Cupra počela proizvodnju Formentora

U pogonu u Martorellu počela je proizvodnja SUV-a Cupra Formentor, prvog modela posebno razvijenog ...

Kineski Geely planira kupovinu akcija Daimlera

Vlasnik Volvoa, Geely, će kupiti 3-5% Mercedes Benzove majka firme, Daimlera, prenose kineski mediji. ...