fbpx

Nova Toyota ProAce Max zaokružuje ponudu

Nova Toyota PROACE MAX potpuno zaokružuje elektrifikovanu gamu modela Toyota Professional

Toyota komercijalna vozila

Nova Toyota PROACE MAX potpuno zaokružuje elektrifikovanu gamu modela Toyota Professional. Osnaženomi proširenom elektrifikovanom ponudom komercijalnih modela, upotpunjenom beskompromisnom posvećenošću i brigom o potrebama kupaca, gama Toyota Professional pruža najpotpuniji izbor do sada, što omogućava Toyotin kontinuirani rast u sektoru komercijalnih vozila.
Toyotina tehnologija lakih komercijalnih vozila, koja je inače vodeća u tom segmentu, od konkurencije se razlikuje unapređenim, smelim i robusnim izgledom cele lepeze modela koja se može pohvaliti vodećim mogućnostima na tržištu za transport tereta.
U centrupažnje je potpunonovi PROACE MAX, koji se kao deo moćne ponude vozila sada pridružuje proširenoj porodici s oznakom PROACE, uporedo s usavršenim verzijama PROACE i PROACE CITY. Istovremeno, Hilux Hibrid 48V donosi novuelektrifikovanu varijantu Toyotinog nezaustavljivog pik-apa.

Toyota komercijalna vozila

Upečatljiv, svež dizajn prednjeg dela kojim se odlikuje gama PROACE naglašava Toyotin identitet i odaje upečatljiv prvi utisak, zahvaljujući čistijoj površini prednjeg dela. Najnovija tehnologija potpunog LED osvetljenja i aluminijumski naplaci obećavaju još prepoznatljiviji izgled, u zavisnosti od nivoa opreme.
Moderni enterijeri kabine mogu se pohvaliti novim dizajnom upravljača, kao i najnovijom ugrađenom opremom u zavisnosti od nivoa paketa opreme, uključujući potpunodigitalne ekrane i savremeni infotainment sistem s ugrađenom navigacijom, uz bežično povezivanje s aplikacijama Apple CarPlay ili Android Auto.
Povezane usluge će obezbediti dodatni kvalitet neophodan za svakodnevne aktivnosti ibiće dostupne za svaki paket opreme modela PROACE porodice od samog početkaprodaje. U skladu s Toyotinim svestrani mpristupom neutralnosti po pitanju ugljenika, sva PROACE vozila se nude kao električna vozila na baterije (BEV) koja isporučuju nulte emisije izduvnih gasova, bez žrtvovanja praktičnosti i pouzdanosti.  Nudeći elektrifikovane opcije u celoj gami proizvoda Toyote Professional, Toyota ima na umu važnučinjenicu da je kupcima neophodan niz pristupačnih i praktičnih rešenjakako bi se odmah pospešio tempo smanjenja CO2, pružajući pretpostavke da se obezbedi uspešan prelazak namobilnost s nultom emisijom u budućnosti.

Toyota komercijalna vozila

Stiže Toyota ProAce Max za teške uslove
Kao najveće vozilo u gami Toyota Professional, PROACE MAX predviđen je za teške uslove rada, a dostupan je u šest konfiguracija, s dva međuosovinska rastojanja, tri dužine i tri visine, i imaviše opcija za prevoz tereta. U svojoj najsnažnijoj specifikaciji PROACE MAX Electric imana jbolji tovarni kapacitet u klasi zapremine 17 m³.
Utovar i istovar sujednostavni zahvaljujući vratima pune visine i praktičnom pravouganom otvoru, s niskom ivicom poda koja omogućava lak pristup. Po prvi put naToyoti vrata se otvaraju pod uglom od čak 270 stepeni, maksimizirajući time prostor za utovar i pristup kabini.
Najnovija baterijska električna tehnologija pruža udobnost vožnje bez emisije štetnih gasova, uz praktičnu prednost koju pruža domet vožnje do 420 km (po WTLP standardu).
Zahvaljujući Toyotinim beskompromisnim standardima kvaliteta, PROACE MAX platforma takođe omogućava brojne konverzije. Dostupan je kao jednostrani ili trostrani kiper, uključujući opcioni raspored u verzijama Chassis, Platform i Crew Cab kabine s dva reda sedišta.

Toyota komercijalna vozila

Moderni i praktični Proace City
Praktična vozila PROACE i PROACE CITY imaju privlačna vizuelna unapređenja i najnoviju tehnologiju u oba kombija, dok PROACE VERSO i PROACE CITY VERSO poboljšanja dobijaju u putničkim konfiguracijama, naglašavajući širok izborpraktičnih rešenja u okviru Toyota Professional linije.
PROACE kombi dolazi s najboljim opcijama pogonskog sklopa u klasi, a s najnovijom tehnologijom EV baterija druge generacije će imati povećanje dometa za 20 km, ukupno do 350 km. PROACE takođe ima nosivost koja odgovara njegovim performansama, zahvaljujući kapacitetu do 6,6 m³ i najboljoj nosivosti u klasi do 1.400 kg, dok u PROACE VERSO konfiguraciji putničkog vozila može udobno da sedi do devet putnika.
Prenošenje tereta je izuzetan atribut praktičnog modela PROACE CITY, koji je vodeći u svojojklasi u prevozu i tereta i putnika. Kombi pametnim rešenjima omogućava raspoloživi prostor zapremine 4,4 m³ i nosivost do 1.000 kg tereta, u zavisnosti odpogonskog sklopa. Najnovija tehnologija EV baterija u isto vreme pruža najbolji domet u klasi od 330 km, što je 50 km više u odnosu na trenutnu generaciju. U sve varijante kombija udobno se mogu smestiti tri putnika napred, dok PROACE CITY VERSO sa sedam sedišta nudi povećan kapacitet za prevoz putnika.
Hilux 48V Hybrid je unapređenje legende
Ponuda Toyota Professional je takođe proširena novim modelom Hilux Hybrid 48V, koji pruža bolje rezultate po pitanju ekonomičnosti u potrošnji goriva i naprednih performansi u vožnji, dodatno poboljšavajući izvanredne mogućnosti ovog pik-apa na putu i van njega.
Pored legendarne izdržljivosti i pouzdanosti po kojima je Hilux poznat od ranije, novi Hilux Hybrid 48V ima brži odziv nakomandu gasa i linearno ubrzanje, s poboljšanim terenskim performansama, pre svegazahvaljujući ravnomernijem ubrzanju kada se kreće po neravnom terenu, ali i regenerativnom kočenju prilikom vožnje nizbrdo. Poboljšanja u vožnji omogućena su bez ikakvog kompromisa u pogledu vuče i nosivosti, koji ostaju izuzetni sa 3.500 kg, odnosno 1.000 kg.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

General Motors i Nikola nastavljaju zajedno

General motors i novi proizvođač električnih vozila Nikola, dalje će ići zajedno uz saradnju ...

Od septembra stiže unapređeni Mercedes-Benz Sprinter

Mercedes-Benz Sprinter stiže sa detaljno unapređenom pogonskom tehnologijom i inovativnim sistemom kliznih vrata za ...

GM podneo zahtev za zaštitu logoa svoje vojne divizije

General Motors je podneo zahtev za zaštitu novog logoa „GM Defense“ divizije, koji može ...

Američka pošta se sprema za testiranje autonomnih kamiona

Poštanski sandučići u Arizoni i Teksasu uskoro bi mogli da budu puni pisama delom ...

Mercedes-Benz najavljuje novu T-Klasu

Nova Mercedes-Benz T-Klasa: Kompaktni gradski kombi za porodice, ljubitelje aktivnog odmora i posao Mercedes-Benz ...