fbpx

Novi salon Suzukija na Novom Beogradu

Suzuki automobili od nedavno se mogu razgledati i kupiti u novom salonu ovlašćenog uvoznika, kompanije Euro Sumar – na Novom Beogradu, u stambeno-poslovnom kompleksu WEST 65.

I u novom salonu, koji je i dalje u ulici Omladinskih brigada, ali mu se sada brže može prići iz novog Bulevara heroja sa Košara, ponuda Suzukijevih automobila je veoma bogata: uvoznik se potrudio da obezbedi dovoljan broj vozila za isporuku odmah po obavljanju finansijskih formalnosti.
Recimo, po principu plati-i-vozi spreman je novi SWIFT 1.2 opremljen benzinskim motorom DUALJET od 90 KS s prosečnom potrošnjom od samo 4,3 litra na 100 pređenih kilometara, sa Premium paketom opreme koji, između ostalog, sadrži šest vazdušnih jastuka, klima-uređaj, multimedijalni uređaj sa ekranom osetljivim na dodir, upravljač presvučen kožom sa audio i Bluetooth komandama, aluminijumske naplatke itd. Njegova cena u nemetalik boji je 11.390 evra (u dinarskoj protivvrednosti), dok je za metalik boju doplata 450 evra.I Vitara 1.6 Premium 2WD odmah je spremna za isporuku. S bogatom opremom se nudi za 14.590 evra sa PDV-om, a u metalik boji za 15.040 evra. Za ljubitelje nešto aktivnije, sportske vožnje tu je i Vitara 1.4 BOOSTERJET sa 140 KS, Sport paketom opreme i svim verzijama pogona i menjača. Cena ove Vitare kreće od 16.990 evra sa PDV-om.
Za kupce je odmah spreman i uvek zanimljivi S-CROSS, opremljen BOOSTERJET motorom zapremine 1,4 litra (140 KS), sa pogonom na prednje točkove i paketom opreme Premium.
Oni koji streme još višem komforu, doplatom od 1.600 evra mogu obezbediti izuzetni, ELEGANCE paket opreme koji, u odnosu na Premium, nudi još bogatiju specifikaciju iz koje se izdvajaju hromirani aluminijumski naplaci, mape za navigaciju u okviru multimedijalnog uređaja, adaptivni tempomat, radarski sistem podrške pri kočenju, parking senzori napred i pozadi.
Detaljan spisak paketa opreme za navedene modele se nalazi na sajtu uvoznika (www.suzuki-srbija.rs).
I na kraju, s obzirom na to da je ulaz u kompleks WEST 65, u kome se nalazi Suzukijev salon pod nadzorom, a obezbeđenje propušta podizanjem rampe, da biste došli do obezbeđenog parkinga za posetioce, dovoljno je na ulazu reći da želite do salona Suzukijevih automobila.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Novi BMW M5 je oficijelni safety car MotoGP-a

Kako bi proslavili 20. godišnjicu „oficijelnog MotoGP automobila“, BMW-ova M divizija je pretvorila novi ...

PSA Grupa dobila odobrenje za kupovinu Opela

PSA Grupa je dobila bezuslovno odbrenje od antitrustne komisije EU za kupovinu GM-ovih podružnica ...

Automobilska marka Chery predstavljena srpskom tržištu

Kompanija Grand Automotive LLP potpisala je nedavno distributerski ugovor sa Chery Automobile Co.Ltd. i ...

Hamiltonu 10 mesta pomeranja na startu VN Turske

Za trku Formule 1 u Turskoj, bolid Lewisa Hamiltona je dobio novi motor, što ...

Šefa Koenigsegga uplašile performanse Tesla Roadstera

Christian von Koenigsegg je priznao da su ga zaprepastile performanse Tesle Roadster koji se ...

Volkswagen i Ford definisali saradnju – za sada

Ono o čemu se govorilo, postalo je i zvanično. Volkswagen i Ford postali su ...