fbpx

Novi salon Suzukija na Novom Beogradu

Suzuki automobili od nedavno se mogu razgledati i kupiti u novom salonu ovlašćenog uvoznika, kompanije Euro Sumar – na Novom Beogradu, u stambeno-poslovnom kompleksu WEST 65.

I u novom salonu, koji je i dalje u ulici Omladinskih brigada, ali mu se sada brže može prići iz novog Bulevara heroja sa Košara, ponuda Suzukijevih automobila je veoma bogata: uvoznik se potrudio da obezbedi dovoljan broj vozila za isporuku odmah po obavljanju finansijskih formalnosti.
Recimo, po principu plati-i-vozi spreman je novi SWIFT 1.2 opremljen benzinskim motorom DUALJET od 90 KS s prosečnom potrošnjom od samo 4,3 litra na 100 pređenih kilometara, sa Premium paketom opreme koji, između ostalog, sadrži šest vazdušnih jastuka, klima-uređaj, multimedijalni uređaj sa ekranom osetljivim na dodir, upravljač presvučen kožom sa audio i Bluetooth komandama, aluminijumske naplatke itd. Njegova cena u nemetalik boji je 11.390 evra (u dinarskoj protivvrednosti), dok je za metalik boju doplata 450 evra.I Vitara 1.6 Premium 2WD odmah je spremna za isporuku. S bogatom opremom se nudi za 14.590 evra sa PDV-om, a u metalik boji za 15.040 evra. Za ljubitelje nešto aktivnije, sportske vožnje tu je i Vitara 1.4 BOOSTERJET sa 140 KS, Sport paketom opreme i svim verzijama pogona i menjača. Cena ove Vitare kreće od 16.990 evra sa PDV-om.
Za kupce je odmah spreman i uvek zanimljivi S-CROSS, opremljen BOOSTERJET motorom zapremine 1,4 litra (140 KS), sa pogonom na prednje točkove i paketom opreme Premium.
Oni koji streme još višem komforu, doplatom od 1.600 evra mogu obezbediti izuzetni, ELEGANCE paket opreme koji, u odnosu na Premium, nudi još bogatiju specifikaciju iz koje se izdvajaju hromirani aluminijumski naplaci, mape za navigaciju u okviru multimedijalnog uređaja, adaptivni tempomat, radarski sistem podrške pri kočenju, parking senzori napred i pozadi.
Detaljan spisak paketa opreme za navedene modele se nalazi na sajtu uvoznika (www.suzuki-srbija.rs).
I na kraju, s obzirom na to da je ulaz u kompleks WEST 65, u kome se nalazi Suzukijev salon pod nadzorom, a obezbeđenje propušta podizanjem rampe, da biste došli do obezbeđenog parkinga za posetioce, dovoljno je na ulazu reći da želite do salona Suzukijevih automobila.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Više od polovine lansiranja novih modela kasni

Više od polovine lansiranja novih modela vozila od 2020. je odloženo, razloga je nekoliko, ...

Mercedes-Benz Concept EQT najavljuje T Klasu

Mercedes-Benz je prikazao Concept EQT, koji najavljuje novu T-Klasu a biće i deveti model ...

Project One bi mogao oboriti rekord postavljen pre 35 godina

Šef AMG-a, Tobias Moers, nagovestio je da bi njihov Project One hiper automobil mogao ...

Da li znate ko i kada je napravio prve livene aluminijumske naplatke?

Liveni aluminijumski naplatci postali su gotovo neizostavni deo putničkih pa i teretnih vozila. A ...

Elektrifikacija – strateški pravac BMW Grupe

Elektrifikacija je jedan od strateških pravaca korporativne strategije BMW Grupe NUMBER ONE > NEXT. ...