fbpx

Novi salon Suzukija na Novom Beogradu

Suzuki automobili od nedavno se mogu razgledati i kupiti u novom salonu ovlašćenog uvoznika, kompanije Euro Sumar – na Novom Beogradu, u stambeno-poslovnom kompleksu WEST 65.

I u novom salonu, koji je i dalje u ulici Omladinskih brigada, ali mu se sada brže može prići iz novog Bulevara heroja sa Košara, ponuda Suzukijevih automobila je veoma bogata: uvoznik se potrudio da obezbedi dovoljan broj vozila za isporuku odmah po obavljanju finansijskih formalnosti.
Recimo, po principu plati-i-vozi spreman je novi SWIFT 1.2 opremljen benzinskim motorom DUALJET od 90 KS s prosečnom potrošnjom od samo 4,3 litra na 100 pređenih kilometara, sa Premium paketom opreme koji, između ostalog, sadrži šest vazdušnih jastuka, klima-uređaj, multimedijalni uređaj sa ekranom osetljivim na dodir, upravljač presvučen kožom sa audio i Bluetooth komandama, aluminijumske naplatke itd. Njegova cena u nemetalik boji je 11.390 evra (u dinarskoj protivvrednosti), dok je za metalik boju doplata 450 evra.I Vitara 1.6 Premium 2WD odmah je spremna za isporuku. S bogatom opremom se nudi za 14.590 evra sa PDV-om, a u metalik boji za 15.040 evra. Za ljubitelje nešto aktivnije, sportske vožnje tu je i Vitara 1.4 BOOSTERJET sa 140 KS, Sport paketom opreme i svim verzijama pogona i menjača. Cena ove Vitare kreće od 16.990 evra sa PDV-om.
Za kupce je odmah spreman i uvek zanimljivi S-CROSS, opremljen BOOSTERJET motorom zapremine 1,4 litra (140 KS), sa pogonom na prednje točkove i paketom opreme Premium.
Oni koji streme još višem komforu, doplatom od 1.600 evra mogu obezbediti izuzetni, ELEGANCE paket opreme koji, u odnosu na Premium, nudi još bogatiju specifikaciju iz koje se izdvajaju hromirani aluminijumski naplaci, mape za navigaciju u okviru multimedijalnog uređaja, adaptivni tempomat, radarski sistem podrške pri kočenju, parking senzori napred i pozadi.
Detaljan spisak paketa opreme za navedene modele se nalazi na sajtu uvoznika (www.suzuki-srbija.rs).
I na kraju, s obzirom na to da je ulaz u kompleks WEST 65, u kome se nalazi Suzukijev salon pod nadzorom, a obezbeđenje propušta podizanjem rampe, da biste došli do obezbeđenog parkinga za posetioce, dovoljno je na ulazu reći da želite do salona Suzukijevih automobila.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Lancia će (ipak) preživeti i praviti automobile

Stellantis je zvanično saopštio da će intenzivno investirati u posrnule marke koje se nalaze ...

Peterhansel uzvratio udarac i ubedljivo pobedio

Dakar je bio i ostao nepredvidivo borilište. Kraj je sve bliže, ali je daleko ...

Održan Seat SUV Expert Tour – Tarraco zvezda događaja

Porsche SCG je za specijalizovane novinare organizovao test vožnju Seat SUV modela po Fruškoj ...

Alfa Romeo Giulia GTA, nije nova ali je paprena

Alfa Romeo Giulia GTA nije nov model, ali je vatren i poslužiće da prekratimo ...

Bentley uskoro slavi 100 godina od osnivanja

Bentley će za svoj 100. rođendan ponuditi specijalne detalje uz svaki automobil koji napravi ...