fbpx

Sajamska akcija za Opel vozila

Kompanija Opel Srbija pripremila je atraktivne sajamske akcije, velike popuste, kao i specijalne uslove finansiranja, za sve posetioce ovogodišnjeg BG Car Show-a

Kompanija Opel Srbija pripremila je atraktivne sajamske akcije, velike popuste, kao i specijalne uslove finansiranja, za sve posetioce ovogodišnjeg BG Car Show-a, koji se održava od 22. do 28. marta u Beogradu. Opel će u hali 4 predstaviti svoje najnovije modele sa pregršt inovativnih tehnologija i uz prepoznatljiv nemački kvalitet. Sajamska akcija odnosi se na modele: OPEL CORSA Selection, OPEL ASTRA Sedan Enjoy, OPEL CROSSLAND X Enjoy.

Opel Corsa Selection u specijalnoj sajamskoj akciji nudi se sa troja vrata, 1.2 motorom snage od 70 KS, i iznosiće 9.990 evra. Snažni motori male potrošnje menjaju predstavu o performansama i efikasnosti malih automobila, a za bezbednost su zaduženi tehnološki najnapredniji sistemi pomoći ikad ugrađeni u automobile.

Opel Astra Sedan Enjoy, sa 1.6 motorom snage 115KS na sajamskoj akciji iznosiće svega 12.490 evra. Visok standard izrade šasije, unutrašnjih elemenata i završne obrade, doveo je do toga da Astra Sedan godinama predstavlja najbolju ponudu na tržištu kada je reč o C segmentu automobila. Najatraktivniji deo osnovnog paketa podrazumeva i hromiranu prednju masku, putni računar i tempomat s graničnikom brzine.

Opel Crossland X Enjoy poseduje jedinstvenu specifičnost – enterijer usmeren na one koji žele unapređenu funkcionalnost i praktičnost za svoju porodicu. Sa 1.2 motorom snage 81KS na sajamskoj akciji iznosiće 13.910 evra. Opcioni dvobojni krov, veliki prtljažnik, kao i izuzetan komfor za putnike kada je reč o unutrašnjosti, radio R 4.0 IntelliLink 7″ kolor ekran osetljiv na dodir neki su od glavnih atributa Crossland X Enjoy modela na sajamskoj ponudi Opel Srbije.
Tokom BG Car Show-a kupci mogu da se opredele i za specijalne uslove Opel finansiranja koje podrazumeva posebnu ponuda za kupovinu novih Opel vozila (ADAM, Corsa, Astra limuzina, Astra, Astra Sports Tourer, Mokka X i Nova Insignia) uz 0.0% kamate za kredit u iznosu do 10.000 EUR i rokom otplate do 36 meseci namenjena fizičkim licima. OPEL je proširio ponudu finansiranja – u zavisnosti od perioda otplate, novi automobil može da se kupi na kredit beskamatno ili sa najnižom ratom.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Nova Lancia Stratos – stvarnost ili san?

Da li će nova Lancia Stratos, naslednik reli legende postati stvarnost ili ostati na ...

Toyota počela proizvodnju motora u Poljskoj

Toyota Motor Europe je započeo proizvodnju novog 1.5 litarskog motora u svom pogonu u ...

Kia razvila robotski prsluk namenjen radnicima u proizvodnji

Kia je razvila novi robotski prsluk VEX (Vest Exoskeleton) namenjen radnicima u proizvodnji koji ...

Najjeftiniji dizel SUV

SsangYong Tivoli je u Engleskoj najjeftiniji dizel SUV za voziti i održavati, barem kako ...

Kia je stavila svoj sedan Forte na crtu sa Lamborghinijem

Kia je napravila jednu od kreativnijih marketing kampanja u poslednje vreme, kada je stavila ...