fbpx

Firma Plattner novi uvoznik za Dainese i AGV

Jedan od najpoznatijih svetskih proizvođača motociklističke opreme Dainese ima novog autorizovanog distributera za Srbiju, firmu Plattner

Od početka 2019. Godine, originalne Dainese i AGV proizvode brojnoj populaciji ljubitelja dvotočkaša, od skutera do najsnažnijih motocikala nudi Plattner d.o.o. širokoj javnosti dobro poznata firma uvoznik Yamaha programa za Srbiju. Šta više, da bi Dainese i AGV proizvodi bili pristupačniji širom Srbije, firma Plattner je ovlašćena i da razvije dilersku mrežu kod nas, a svi zainteresovani svoje predstavljanje i upite mogu poslati na E-mail: marketing@plattner.rs
Brendove kao što su Dainese i AGV gotovo da ne treba ni predstavljati. Izbor su svih vozača na dva točka koja žele najbolju zaštitu, najviši mogući stepen bezbednosti, najtrajniju i najudobniju opremu. U ponudi Dainese i AGV model za sebe mogu naći svi – od vozača skutera pa do profesionalnih takmičara iz najviših rangova motosporta, kao što su Moto GP, WSBK, Svetski šampionat izdržljivosti, itd…
Dainese i AGV nisu samo brendovi sa zvučnim imenom. Iza imena Dainese stoji 50 godina iskustva, strasti i ljubavi, ali i mukotrpnog razvoja i testiranja. Dainese je marka sa najvišim tehnološkim dostignućima koja se mogu naći u zaštiti vozača, kako pri nezgodama tako i od vetra, kiše ili sunca. Dainese ne zna za kompromise kada je bezbednost i zaštita u pitanju. Zbog toga se u kombinezone, jakne, pantalone, rukavice, protektore i sve ostale elemente ugrađuju samo najbolji materijali. Dainese oprema izrađena je od vrhunske kože, Gore-texa, patentiranog D-dry, i tekstila.
Na srpskom tržištu će se naći modeli za svaku upotrebu i za svačiji ukus. Na primer, među svakako najatraktivnije modele spada trenutno tehnološki najnaprednija moto jakna na svetu koja se može integrisati sa Antartica Gore-tex pantalonama. Ova kombinacija nudi trenutno neprevaziđen nivo zaštite pri padu zahvaljujući brojnim ugrađenim protektorima, ali i veliku udobnost izborom Gore-tex materijala, mogućnostima prilagođavanja za tačne mere korisnika, otvorima za cirkulaciju vazduha i brojnim drugim inovativnim rešenjima.
Međutim, Dainese ne nudi vrhunski kvalitet samo u modelima sa vrha ponude, nego kroz celu veoma bogatu paletu proizvoda, pa vrhunske karakteristike nude i modeli kao što su Grand turismo, D-Explorer, Dolomiti, Carve Master. Velika većina modela može se naći u velikom rasponu veličina i u krojevima za muškarce i za žene.
Na srpskom tržištu naćiće se i modeli sa Dainese D-air tehnologijom, od vrhunskog i za trkačke staze namenjenog modela Mugello R, pa sve do modela za svakodnevnu upotrebu, kao što su Misano 2, Avro, Tuono, Racing 3, i ostali.
Pored najnovijih modela i najnovijih kolekcija, do motociklista u Srbiji stići će i modeli iz izlazećih kolekcija, koji svojim performansama ne zaostaju za aktuelnim modelima, ali će se moći kupiti po izuzetno atraktivnim cenama.
A gde je vrhunska zaštita tela tu je i vrhunska zaštita glave. Uz Dainese ide i AGV. Dva vrhunska brenda spojili su se 2007. godine kada je Dainese kupio AGV. Preko firme Plattner širom Srbije stići će i AGV kacige, koje kroz sve modele donose ništa manje nego vrhunsku zaštitu i udobnost. Model AVG Soleluna 2018 jedini je model koji se može kupiti u slobodnoj prodaji, a identičan je zaštitnoj kacigi kakve koriste vozači Moto GP šampionata. Naravno, ponuda modela, kako materijalom od koga su izrađeni tako kategorijom, veoma je bogata, pa model za sebe mogu naći svi – od vozača skutera pa sve do trkača. Sportmodular, K5, K3 ili Misano, samo su neki od najprodavanijih modela, koji pored najvišeg nivoa zaštite i udobnosti, donose replike boja kakve koriste ponajbolji vozači motocikala današnjice, kao što su Valentino Rossi, Andea Ianonne, Jack Miller, Espargaro i Mir.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Doviziosu pobeda na otvaranju MotoGP sezone

Ako se po jutru dan poznaje, očekuje nas jedna fenomenalna trkačka MotoGP sezona. Čak ...

MotoGP – Jorge Martinu prva Pol pozicija sezone

MotoGP sezona 2022. otvorena je prvom kvalifikacijama na stazi Lusail u Kataru, koje su ...

Da li su električni motocikli kraj proizvođača izduvnih sistema?

Šta električni motocikli znače za moto industriju? Ovo je pitanje koje se često postavlja, ...

Dakar Reli 2022 – i Mister Dakar došao do prve etapne pobede

Pobedu na 10. etapi Dakar Relija 2022 osvojio je Stephane Peterhansel u Audiju, zabeležio ...

Gresini Racing u MotoGP-u nastavlja bez Aprilije

Gresini Racing MotoGP tim će od 2022. godine ponovo biti nezavisan tim i više ...

Lotus Emira konačno definisana brojkama

Lotus je konačno otkrio precizne podatke o svom poslednjem modelu sa motorom sa unutrašnjim ...