fbpx

Nastavljena saradnja između Isuzu X-Tim i TSC Bačka Topola

Pre tri godine započeta saradnja između firme Isuzu X-Tim i F.K. TSC iz Bačke Topole se nastavlja – Isuzu D-Max je službeno vozilo kluba

Saradnja između proizvođača i distributera vozila i fudbalskih klubova nije nikakva retkost u svetu, a ni kod nas, a upravo smo prisustvovali produžetku jedne uspešne saradnje koja ima sve elemente vizionarstva i prepoznavanja potencijala.
Još 2018. godine, u Bačkoj Topoli počelo je razmišljanje o mogućem povezivanju automobilskog i sportskog domena. Firma Isuzu X-Tim iz Bačke Topole, ovlašćeni prodavac i serviser Isuzu vozila i fudbalski klub TSC počeli su da razgovaraju o eventualnoj saradnji, u kojoj bi Isuzu D-Max u tada aktuelnoj generaciji postao službeno vozilo kluba iz Bačke Topole. Samo, ovakvi dogovori najčešće se prave sa ekipama koje imaju vrhunske rezultate, i samim tim prema njima je usmerena velika pažnja publike i medija. U tom trenutku, pa i godinu dana kasnije, TSC nije bio vrhunski, a rezultati su bili samo prosečni – samo je postojala duga tradicija i vizija.
Još 1912. je formiran, a od 1913. godine zvanično postoji Topolski Sportski Club, odnosno TSC. Čitavih 105 godina kasnije, 2018. TSC nije u vrhunskom rangu takmičenja, pa čak ni vodeći na tabeli u svom razredu nego na 6. ili 7. mestu, kada su počela razmišljanja o uvođenju Isuzu D-Maxa kao službenom vozilu.
Vizija, dobra procena ili nešto treće, doveli su do realizacije saradnje, koja u tom trenutku nije delovala kao dobitna kombinacija, a firma Isuzu X-Tim i FK TSC su objavili početak saradnje na Salonu automobila u Beogradu u martu 2019. a Isuzu D-Max postao je službeno vozilo kluba. Uz predsednika i vlasnika kluba Janoša Žemberija i njegove saradnike, te godine krenula je renesansa najpopularnijeg sporta na planeti u Bačkoj Topoli. TSC osvaja šampionat i prelazi u najviši rang takmičenja u Srbiji. Već naredne 2020. godine u Superligi Srbije, klub je među četiri najbolja i sebi obezbeđuje ulazak u ligu Evrope. Situacije da jedan tim u svojoj debitantskoj sezoni u najjačem rangu takmičenja ostvari ovakav rezultat više su nego retke, ali moguće. Ovakva dostignuća još su impresivnija, ako se zna da TSC nije igrao na sopstvenom stadionu, nego bio gost-domaćin na terenu u Senti. Uporedo, u Bačkoj Topoli je otvorena i super moderna TSC fudbalska Akademija, koja će biti rasadnik talenata i baza celog kluba u budućnosti.
Aleksandar Slijepčević Generalni direktor firme Isuzu X-Tim na prigodnoj medijskoj prezentaciji predao je ključeve vozila Isuzu D-Max upravo predstavljene nove generacije Mladenu Krstajiću šefu stručnog štaba i Sabolču Palađiju generalnom direktoru FK TSC.
Direktor Slijepčević nam je otkrio nekoliko detalja ove saradnje: “U izvesnom smislu, saradnja između X-Tim Logistic i FK TSC zaista je bila vizionarska, i započela je kada trenutna situacija nije bila najbolja, ali je vizija obećavala. Ispostavilo se da nije ostalo samo na viziji. Isuzu X-Tim treću godinu zaredom klubu obezbeđuje četiri do pet novih vozila Isuzu D-Max u najvišm paketima opreme, a koja se mogu videti širom Srbije, a i Evrope. Naš servis se brine da vozila uvek budu održavana i u “top” formi kao i ceo tim TSC.
Ono što nas posebno raduje svakako je perspektiva kluba, Akademije, a i naše saradnje. Proslavljeni srpski stručnjak Mladen Krstajić preuzeo je tim u decembru prošle godine a TSC je sezonu u Super Ligi Srbije završio na petom mestu, dok se u novu sezonu ulazi sa još većim ambicijama i zbog toga ceo tim i stručni štab vredno radi. Svakako, naša želja je da rezultati budu još bolji, a verujemo da je naša podršku vozilima Isuzu D-Max na pravom mestu”.

 

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Rebellionu oduzeto treće mesto iz Spa

Treće mesto osvojeno u Spa, oduzeto je Rebellion Racingu nakon tehničkog pregleda vozila Posada ...

Nemačka odbila predlog zabrane EU SUS motorima

Da li je razum odlučio da se usprotivi nerazumnom forsiranju zabrani prodaje vozila sa ...

WRC – Rovanperä postaje Mr. Nepobedivi

WRC je stigao u Estoniju, ali se po kiši i vrlo složenim uslovima za ...

Kia postigla najveći tržišni udeo u svojoj istoriji

Kia je u 2020. godini u Evropi ostvarila najveći tržišni udeo u svojoj istoriji ...

Volkswagen plaća reklamnu kampanju sa Chevroletom

Kao posledicu dizel skandala, Volkswagen plaća reklamnu kampanju za vozila drugih marki Nakon presuda ...

FCA skresao ambiciozne planove za Alfa Romeo

Iako se na ujedinjavanju sa PSA uveliko radi, u FCA se bave samim sobom, ...