fbpx

Land Rover Defender V8 Bond Edition u slavu agenta 007

Land Rover SV Bespoke je kreirao novo izdanje Land Rover Defender V8 Bond Edition za proslavu 25. filma o James Bondu

007 © 1962 Danjaq, LLC and Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. 007 is a trademark of Danjaq, LLC. All Rights Reserved.

Land Rover SV Bespoke je kreirao novo izdanje Land Rover Defender V8 Bond Edition za proslavu 25. filma o James Bondu, “Nije vreme za umiranje” , uoči svetske premijere krajem ovog meseca.
Dostupni za naručivanje modeli Defender 110 ili 90 inspirisani specifikacijama Defendera koji se pojavljuju u filmu “Nije vreme za umiranje”, ‘nevidljivi’ Defender V8 Bond Edition uključuje prošireni crni paket sa 22-inčnim aluminijskim felnama Luna Gloss Black, prednji deo sa potpisom Xenon Blue kočionih klešta i znak ‘Defender 007’ na zadnjem delu vozila.

007 © 1962 Danjaq, LLC and Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. 007 is a trademark of Danjaq, LLC. All Rights Reserved.

Elementi izrade ‘po meri’ odnose se na praktičan enterijer, sa osvetljenim ‘Defender 007’ gazištima i posebno razvijenom animacijom pokretanja ekrana osetljivim na dodir za intuitivni infotainment sistem Pivi Pro, koja odaje počast dugogodišnjem partnerstvu Land Rovera i James Bond franšize. Noću će kupci videti i jedinstvenu grafiku pristupnog svetla „007“.
Ekskluzivno dostupan za samo 300 kupaca širom sveta, unutrašnjost Defendera V8 Bond Edition sadrži lasersku gravuru sa detaljima da je ‘Jedan od 300’ i logotip SV Bespoke. Svako vozilo u prodaju puštaju stručnjaci za personalizaciju vozila u kompaniji SV Bespoke iz Velike Britanije.
Finbar McFall, direktor brenda Land Rover, je rekao: “Land Rover Defender V8 Bond Edition ekskluzivno je predstavljanje najmoćnijeg Defendera ikada napravljenog, inspirisanog vozilima u filmu “Nije vreme za umiranje” . Predstavlja susret dva velika britanska brenda i jedinstvena je proslava 38-godišnje saradnje Land Rovera sa James Bond franšizom.”

007 © 1962 Danjaq, LLC and Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc.
007 is a trademark of Danjaq, LLC. All Rights Reserved.

Defenderi su u središtu akcije u filmu “Nije vreme za umiranje” zajedno sa dva Range Rover Sport SVR-a. Takođe i modeli Range Rover Classic i Land Rover Series III su u filmu koji će se u bioskopima širom sveta prikazivati od 30. septembra 2021. godine.
Zasnovano na nedavno predstavljenom modelom Defender V8, Bond Edition pokreće 5,0-litarski benzinski motor sa 525 KS, koji proizvodi 525 KS, 625 Nm obrtnog momenta i upravljanje preko osmostepenog automatskog prenosnika brzine. Defender V8 90 ubrzava od 0 do 100 km/h za samo 4,9 sekundi (0-100 km/h za 5,2 sekunde) uz maksimalnu brzinu od 240 km/h.

007 © 1962 Danjaq, LLC and Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc.
007 is a trademark of Danjaq, LLC. All Rights Reserved.

Nudi nove nivoe performansi i angažmana vozača kombinujući V8 sa stručno razvijenim podešavanjem vešanja i prenosnika brzine kako bi stvorio najbrži i najdinamičniji Defender do sada.
Sa jedinstvenim podešavanjem vešanja i prenosnika brzine, uključujući prilagođene opruge i amortizere te novi elektronski aktivni zadnji diferencijal, Defender V8 pruža agilnije i privlačnije upravljanje sa pojačanom kontrolom karoserije – sve to prati karakterističan V8 zvuk sa nabojem.
“Nije vreme za umiranje”  režira Keri Džodži (Cary Joji Fukunaga), a glumi Danijel Krejg (Daniel Craig), koji se vraća da odigra svoj peti i poslednji film u ulozi Džejmsa Bonda 007 Jana Fleminga. Film će početi sa prikazivanjima u bioskopima od 30. septembra 2021. godine u Velikoj Britaniji preko Universal Pictures International i u SAD-u 8. oktobra 2021. godine, od strane Metro Goldwyn Mayer -a (MGM) pod oznakom United Artists Releasing. Planirana premijera za Srbiju najavljena je za 07.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Lotus sprema novi model koji bi mogao da zameni tri aktuelna

Lotus će otkriti novi sportski model na leto, ali negova proizvodnja počinje tek naredne ...

Toyota predstavila potpuno novi Land Cruiser 300

Danas Toyota otkriva potpuno novi Land Cruiser, predstavljajući ga na online svetskoj prezentaciji u ...

Porsche predstavio 718 Spyder RS

Porsche 718 Spyder RS postaje centralna figura u porodici modela sa centralno postavljenim motorom ...

BMW gasi Seriju 2 Active Tourer

BMW Serije 2 Active Tourer i Gran Tourer neće doživeti svoje drugo izdanje Pandan ...

Mercedes otkrio enterijer nove E-Klase

Mercedes je otkrio enterijer nove E-Klase i najavljuje potpuno novi doživljaj u svom najprodavanijem ...

Stigla nova generacija GMC Sierra-e sa raznim inovacijama

Nova generacija GMC Sierra-e je stigla, i sa sobom donosi mnoge inovacije, među kojima ...