fbpx

Porsche Cayenne Platinum Edition – vožnja sa stilom

Prefinjeni ekskluzivni izgled Porsche Cayenne Platinum Edition modela je karakterističan po brojnim specifičnim detaljima u saten platinastoj boji

Porsche lansira novu Platinum ediciju odgovarajućih Cayenne modela. Ova posebna SUV edicija je obeležena ekskluzivno usklađenim elementima dizajna u saten platinastoj boji kao i proširenom standardnom opremom. Rezultat je posebno stilizovan izgled u kombinaciji sa atraktivnom cenom. U ponudi su platinum edicije  modela Cayenne, Cayenne E-Hybrid i Cayenne S, kao i njihove Coupé verzije.
Prefinjeni ekskluzivni izgled Cayenne Platinum Edition modela je karakterističan po brojnim specifičnim detaljima u saten platinastoj boji. Intarzije na usisniku vazduha napred, Porsche natpis integrisan u LED traku zadnjeg svetla, oznaka modela pozadi i standardni 21 inčni RS Spyder Design točkovi, koji su takođe u ovoj posebnoj boji samo za Platinum Edition. Izduvne cevi i okviri bočnih prozora u crnoj boji dodatno naglašavaju sportsko-elegantni izgled ove specijalne serije. Pored ovoga dostupne su crna i bela boja karoserije, metalik Jet crna, Carrara bela, Mahogany, Moonlight plava kao i specijalna Crayon boja.
Detalji u elegantno dizajniranoj unutrašnjosti vozila su pre svega Crayon sigurnosni pojasevi, pragovi od brušenog aluminijuma sa logotipom ‘Platinum Edition’ kao i aluminijumski unutrašnji paket i ukrasni detalji u srebrnoj boji.
Cayenne Platinum Edition podrazumeva i proširenu standardnu opremu.  Ovo se odnosi na LED prednja svetla uključujući Porsche Dynamic Light Sistem (PDLS), panoramski krov, zatamnjena stakla, Bose ® sistem ozvučenja, ambijentalno osvetljenje, sportska sedišta sa podešavanjem u 8 pravaca, Porsche grb na prednjim i zadnjim naslonima za glavu i analogni sat na komandnoj tabli. Porsche Exclusive manufaktura takođe nudi širok spektar posebnih opcija za enterijer i eksterijer – od selektivnih detalja do opsežnih modifikacija.
Cayenne Platinum Edition je dostupan za poručivanje, a početak isporuka u Nemačkoj se očekuje u maju 2022. Cene, uključujući PDV se kreću od 89,335 EUR za 250 kW (340 PS) Cayenne, 102,901 EUR za Cayenne E-Hybrid sa sistemskom snagom od 340 kW (462 PS), i 105,995 EUR za  324 kW (440 PS) Cayenne S.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Mercedes-Benz C63 AMG zvanično otkriven

Mercedes-Benz C63 AMG zvanično je otkriven i to sa četiri umesto osam cilindara ali ...

Automobilu, dođi po mene!

Da li ćemo imati automobile koje je dovoljno pozvati i reći im gde želite ...

Možete imati drumski Peugeot 9X8, samo…

Možete imati drumski Peugeot 9X8 hiperautomobil, ali samo ako ispišete blanko ček i ostavite ...

Formula 1 – i Alpha Tauri skoro pa otkrio bolid

Formula 1 tim Alpha Tauri je, kao i drugi u poslednjih nekoliko dana, samo ...

Infinity predstavio prelep trkački koncept

Nissan je pod svojom luksuznom markom Infinity u Pebble Beachu predstavio prelep koncept električnog ...

OMR Grupa jača za zastupništva tri velika brenda

OMR Grupa jača za novu kompaniju i zastupništva tri velika brenda u auto-industriji OMR ...