fbpx

Land Rover – umesto patosnica, na poklon let u svemir

Land Rover svojim kupcima, umesto patosnica kao poklon iz kupovinu novog vozila nudi nešto mnogo više – let u svemir

Land Rover svojim kupcima novih vozila u Americi nudi nešto mnogo veće i vrednije od uobičajenih poklona kao što su patosnice ili zatamnjivanje stakala ili možda pun rezervoar goriva. Zvuči neverovatno, ali osim činjenice da ste legalni stanovnik u nekoj od 50 država SAD (osim Saveznih država Ohajo i Virdžinija) kupili ili već imate neki od modela Land Rover, treba vam samo malo sreće da odete u svemir, i naravno, bezbedno se vratite.
Od 27. februara ove godine ova akcija je otvorena, a zajednički je organizuju Land Rover i Virgin Galactic. Akcja je potpuno opravdano nazvana “Avavanturom života”, a podrazumeva da če jedan vlasnik Land Rovera biti putnik u kosmos, gde će nekoliko minuta provesti i uslovima bestežinskog stanja, i vratiti se na zemlju, sa puno fotografija i nezaboravnih utisaka. Pored uslova da morate biti stariji od 18 godina, još nije kasno da do 20. juna kupite bilo koji model Land Rovera i ostvarite pravo da učestvujete u izvlačenju nagrade.
Oni koji već imaju vozilo ili vozila marke Land Rover, treba da se prijave preko Land Rover Adventure of a Lifetime web sajta, unesu svoje podatke i VIN svog vozila. Glavna nagrada podrazumeva i trening koji traje minimalno pet dana, kao i promotivne aktivnosti. Datum leta u svemir odrediće Virgin Galactic nakon što bude objavljeno ime srećnog dobtnika nagrade. A nagrad je stvarno vredna. Cena karte za let u svemir je 450.000 dolara.
Saradnja kompanija Land Rover i Virgin Galactic nije novina, i počela je 2014. godine. Šta više, Land Rover je 2019. predstavio Range Rover Astronaut Edition, ekskluzivno opremljen model koji imaju pravo da kupe samo članovi Virgin Galactic Future Astronaut zajednice.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Stižu nepotvrđene vesti – Audi kupio McLaren?

Britanski mediji objavili su da je ceo posao završen i da je Audi postao ...

Umesto Smarta proizvodiće naslednika Defendera

Daimler pokreće veliku reorganzaciju u sklopu koje se rešava viška proizvodnih pogona i kapaciteta ...

Opel Zafira po Schwackeu šampion vrednosti za 2018.

Nezavisni posmatrači tržišta Schwacke i automobilski magazin Auto Bild su odlikovali vozila sa najstabilnijom ...

Porsche Cayenne Platinum Edition – vožnja sa stilom

Prefinjeni ekskluzivni izgled Porsche Cayenne Platinum Edition modela je karakterističan po brojnim specifičnim detaljima ...

Hyundai i30 i Kona predstavljeni u Srbiji

Hyundai Srbija predstavio je novinarima i kupcima dva noviteta, čija prodaja je upravo počela ...

Kamperi su zabavni ali veoma nebezbedni

Kamperi ili RV-i “motorhome”-ovi su zabavni za uživanje, ali i veoma nebezbedni kada se ...