fbpx

U Beogradu je otvoren OMR Luxury Store

OMR Luxury Store, svečano je otvoren u četvrtak, 17. novembra u atraktivnom West 65 Mall-u na Novom Beogradu

Jedinstveni svet luksuza i lepih emocija – OMR Luxury Store, svečano je otvoren u četvrtak, 17. novembra u atraktivnom West 65 Mall-u na Novom Beogradu. Kompanija British Motors realizovala je ovaj projekat u saradnji sa članicama OMR Grupe – Globos osiguranje, MIOS, AKS Fleet i drugim.
Udoban i moderan prostor namenjen izuzetnim ljudima koji su u potrazi za izvanrednim iskustvima, objedinjuje prodaju luksuznih automobila svih brendova poput Bentley, Ferarri, Porsche i drugih, zatim MV Agusta motocikala, ali i luksuznih plovila iz ponude Azimut Beneti Grupe.
Kao što je poznato British Motors je generalni uvoznik Jaguar Land Rover modela za tržište Srbije i Crne Gore pa logično ponudu u OMR Luxury Stora zaokružuju najekskluzivniji JLR modeli SV linije.
U glamuroznoj atmosferi pred velikim brojem uglednih zvanica iz javnog života i poslovnog sveta, okupljenima se obratio predsednik OMR Grupe, Ostoja Mijailović:
„Ubrzani način života, ostavlja nam jako malo vremena za uživanje i bez obzira koliko uspešni da ste u svom poslu, merilo ostvarenosti postaje ono kvalitetno slobodno vreme koje možete da priuštite sebi i dragim ljudima. Svesni smo da naš grad, naša država i naš region imaju puno izuzetnih ljudi. OMR Luxury Store je namenjen upravo njima“, poručio je Mijailović.
Nikola Samardžić, menadžer OMR Luxury Store dodatno je približio koncept poslovanja ovog jedinstvenog mesta:
„Učinili smo na jednom mestu dostupnim ono najbolje na dva i četiri točka, kao i iz sveta nautike. Ubeđeni smo da dolazak u OMR Luxury Store nije samo puka trgovina, već istinska investicija u trenutke za pamćenje. Tu smo za vas, tu smo da vaše snove približimo na dohvat ruke“, poručio je Samardžić.
Uz ekskluzivnu ponudu, posetioci OMR Luxury Stora mogu očekivati i premium korisničko iskustvo koje podrazumeva sve prateće usluge na najvišem nivou. Od mogućnosti za finansiranje, osiguranje, uvoz željenog vozila i registraciju do pratećih usluga servisa uz garanciju kvaliteta izvršenih usluga.
Članice OMR Grupe – Globos osiguranje, MIOS limo servis, AKS Fleet i ostale stavile su na raspolaganje svoju profesionalnost stečenu tokom višegodišnjeg uspešnog poslovanja.
OMR Luxury Store je otvoren svakoga dana od 10 do 22 časa.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Botasu pobeda za kraj sezone Formule 1

Bottasu pobeda za kraj sezone, ali drugo mesto u generalnom plasmanu ipak nedostižno. Valtteriju ...

Angela Merkel kritkuje milionske bonuse

Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je da nisu fer multi milionski bonusi koje dobijaju ...

Kineski HiPhi A izgleda spektakularno

Kineski HiPhi A izgleda spektakularno i najnoviji je električni sportista koji sa 1.278 KS ...

Formula 1 – Cadillac će praviti motore za Andretti

Formula 1 – Cadillac će praviti motore za Andretti F1 Tim i zvanično se ...

Audi zvanično objavio ulazak u Formulu 1

Audi je zvanično objavio da ulazi u Formulu 1, ali uz poprilično iznenađenje u ...

Popularnost Volkswagenovih dizela sve veća u Nemačkoj?

Iako je napravio ogroman korak unapred sa električnim automobilima nakon dizel skandala, Volkswagen još ...