fbpx

Brend Chery zvanično počinje sa prodajom vozila u Srbiji

Na ekskluzivnom događaju u hotelu Hilton, medijima i javnosti predstavljena je strategija razvoja automobilskog brenda Chery

Na ekskluzivnom događaju u hotelu Hilton, medijima i javnosti predstavljena jestrategija razvoja automobilskog brenda Chery, planovi za tržište Srbije, najnoviji modeli FX, Tiggo 7 Pro i Tiggo 8 Proi najavljeno otvaranje ekskluzivnog salona automobila 17. jula.
Zvanicama su se obratili ispred Chery International gospodin Tim Zhang, Eastern Europe Export Director, gospodin Thomas Schmid, COO Grand Automotive LLP i gospodin Slavc Habič, generalni direktor kompanije Grand Motors.
Svojim prisustvom svečanost je uveličalaispred Ministarstva zaštite životne sredine, gospođa Sara Pavkov, Državna sekretarka i njegova ekselencija gospodin Zhang Zhe, ministar savetnik ambasade Narodne Republike Kine sa visokim predstavnicima ambasade.
Uz poznatu voditeljku Draganu Kosjerinu, članice benda The Frajle na šarmantan način su predstavile vozila i najavile da će u narednom periodu promovisati brend.
Na ekskluzivnom događaju najavljeno je i otvaranje prodajnog salona u Ulici Milutina Milankovića 1a. Svi zainteresovani od 17. jula će moći da se dodatno informišu i zakažu test vožnju u novom i najmodernijem ambijentu na Novom Beogradu. Od svog osnivanja, Chery se uvek pridržavao strategije zasnovane na razvoju tehnologije i vizije brenda sa međunarodnom konkurentnošću i uticajem, a modeli koji će biti izloženi u salonu predstavljaju krunu ove razvojne strategije.
„Chery je kao prvu stepenicu u okviru globalnog plana, lansiranja brenda u Evropu, odabro Srbiju. Za ovaj važan zadatak je zadužena automobilska kompanija Grand Motors, koja svojom sjajnom reputacijom garantuje korisnicima dobru prodajnu i servisnu uslugu prema najvišim standardima“, izjavio je gospodin Tim Zhang, Eastern Europe Export Director, Chery International.
COO Grand Automotive LLP, gospodin Thomas Schmid, u izjavi za medije poručio je: „Ponosni smo što u okviru naše grupacije zvanično zastupamo i Chery brend, koji se nalazi na prvom mestu po izvozu putničkih vozila iz Kine.“
Prisutnim zvanicama obratio se i generalni direktor kompanije Grand Motors, gospodin Slavc Habič, rekavši: „Velika mi je čast i zadovoljstvo da ovim događajem najavim početak prodaje Chery vozila u Srbiji, kao i otvaranje novog prodajnog salona. U sklopu najmodernijeg ambijenta buduće kupce očekuju novi modeli, kao i najviši standardi usluge.“
Chery brend postoji punih 26 godina, a do kraja 2024. godine biće rasprostranjen u 31 zemlji u Evropi.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Carlos Ghosn traži milijardu dolara od Nissana

Carlos Ghosn traži milijardu dolara od Nissana na ime kompenzacije štete koju je pretrpeo ...

Prodaje se Buick GNX iz 1987. sa samo 13 pređenih km.

Na aukcijskom sajtu „Bring a Trailer“, pojavio se legendarni Buick GNX koji je za ...

Nije šala – Fiat predstavio 500 Electirc 3+1

Nije šala, nakon predstavljanja novog električnog 500 Electric, sada je dodao i verziju 500e ...

Formula 1 – Verstappenu sprint trka u Šangaju

Formula 1 – Verstappenu sprint trka u Šangaju, koja je vožena po novim pravilima ...

Toyota ulazi u drugu generaciju gorivnih ćelija

Toyota Motor Europe (TME) kreće u januaru sa proizvodnjom druge generacije modula gorivnih ćelija ...

Mazda se ne odriče SUS motora

U opštoj priči o elektrifikaciji automobila konačno neko logično razmišlja. Mazda se ne odriče ...