fbpx

Zvanično otvoren prodajni salon marke Chery u Srbiji

Novi prodajni salon brenda Chery, zvanično je otvoren sinoć na adresi Milutina Milankovića 1a u Beogradu

Novi prodajni salon brenda Chery, zvanično je otvoren sinoć na adresi Milutina Milankovića 1a u Beogradu. U najmodernijem ambijentu koji raspolaže sa 300m2 izložbenog prostora, buduće kupce očekuje usluga prema najvišim standardima brenda. Na našem tržištu kupci će imati priliku da se upoznaju sa tri najnovija modela FX, Tiggo 7 Pro i Tiggo 8 Pro.
Marka Chery broji više od 11.000.000 zadovoljnih korisnika širom sveta, a na putu daljeg rasta i razvoja na području Evrope, Chery je odabrao automobilsku kompaniju Grand Motors. Kompanija koja je ovlašćeni uvoznik, distributer i serviser brenda na području Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Albanije, svojom sjajnom reputacijom garantuje korisnicima dobru prodajnu i servisnu uslugu.
Ispred kompanije Chery International, svojim prisustvom svečanost je uveličao gospodin Vincent Zhang, Balkan Countries Chery Sales Director. Zvaničnim presecanjem vrpce, zajedno sa predstavnicima Grand Motors kompanije obeleženo je svečano otvaranje prodajnog salona.
„ Veliko nam je zadovoljstvo što imamo priliku da kupcima u Srbiji predstavimo naše nove modele u ekskluzivnom prostoru, po najvišim standardima brenda. Izuzetno sam zadovoljan prvim reakcijama kupaca. Trudićemo se da opravdamo njihova očekivanja i postignemo uspeh u Srbiji, sa velikim poverenjem u renomiranu kompaniju Grand Motors“, rekao je gospodin Zhang.
Od svog osnivanja, Chery se uvek pridržavao strategije zasnovane na tehnologiji, stvarajući brend vozila sa međunarodnom konkurentnošću i uticajem kao svojom korporativnom vizijom, što je rezultiralo velikim uspehomi svrstalo Chery na 1.mesto po izvozu vozila,nekoliko godina za redom.
Brend sa velikim planovima u pravcu inovacija, svojim prvim korisnicima nudi specijalne pogodnosti za prve kupce u Srbiji do kraja jula.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Carlosu Ghosnu preti 10 godina zatvora

Renault je već najavio imena koja će preuzeti funkcije Carlosa Ghosna, kojem preti 10 ...

Test Chery Tiggo 7 Pro

Test Chery Tiggo 7 Pro otkriva da kineski automobilski gigant u svom novom izlasku ...

Naslednik Peugeot-a Tepee-a zove se Rifter

Pokazan je i treći član MPV porodice koja deli istu platformu. Zove se Peugeot ...

Mercedes otkrio novu GLE Klasu

Mercedes je otkrio potpuno novo, veće i aerodinamičnije izdanje GLE Klase, svog najprodavanijeg SUV-a ...

McLaren sprema plug in hibridnu platformu sa AWD pogonom

McLaren će na proleće predstaviti novu, elektrifikovanu platformu, a CEO kompanije je već otkrio ...

Suzuki Swift – ekonomičan i dohvatljiv

„Mali gradski“ automobil postao je pravi luksuz, barem za prosečan nivo standarda u Srbiji. ...