fbpx

Ove godine, kompanije Star Import d.o.o. i Emil Frey Auto Centar d.o.o. proslavljaju deceniju rada

Ove godine, kompanije Star Import d.o.o. i Emil Frey Auto Centar d.o.o. proslavljaju deceniju uspešnog poslovanja u Srbiji

Ove godine, kompanije Star Import d.o.o. i Emil Frey Auto Centar d.o.o. proslavljaju deceniju uspešnog poslovanja. Zvanično od 1. februara 2014. godine, ove dve kompanije, koje posluju u okviru jedne od najuspešnijih automobilskih grupacija, Emil Frey, započele su poslovanje u Srbiji. Kompanija Star Import ovlašćeni je distributer za brendove Mercedes-Benz, smart, Setra i Fuso, dok je Emil Frey Auto Centar d.o.o.maloprodajna firma u Beogradu koja pruža usluge prodaje i post–prodaje svim Mercedes–Benz i smartklijentima. Pored pomenutih brendova, Emil Frey Grupa je na tržištu Srbije od 2022. godine prisutna i kroz kompaniju Keos d.o.o, ovlašćenog distributera za brendove Renualt i Dacia.
„Godina 2024. je veoma važna godina za sve nas u Emil Frey Grupi. Tokom prethodnih 10 godina trudili smo se da se uvek držimo načela naše grupe – da našim kupcima pružimo samo najbolje proizvode i najkvalitetniju uslugu. Automobilska industrija se nepovratno menja a mi ćemo neumorno raditi na tome da tu promenu ispratimo i našim klijentima ponudimo nove koncepte mobilnosti, u skladu sa klimatsko neutralnim postulatima“, izjavio je Štefan Vöröš, generalni direktor kompanije Star Import.
Pored obeležavanja 10 uspešnih godina poslovanja u Srbiji, Emil Frey Grupa ove godine proslavlja još jedan važan jubilej – čak 100 godina postojanja. Davne 1924. godine u Cirihu, mehaničar Emil Frey otvorio je svoju radionicu za motocikle i time postavio temelje jedne od najvećih automobilskih grupacija u Evropi.
Emil Frey Grupa je porodična kompanija iz Švajcarske sa sedištem u Cirihu. Kompanija je pretežno fokusirana na automobilsku industriju (veleprodaja putničkih vozila, maloprodaja putničkih vozila, finansiranje vozila, kao i logistika za automobile i rezervne delove) i trenutno posluje u Švajcarskoj, Francuskoj, Nemačkoj,Belgiji, Lukemburgu, Holandiji, Mađarskoj, Češkoj, Poljskoj, Hrvatskoj, Sloveniji, Grčkoj i Bugarskoj. Grupa takođe ima u vlasništvu brojne kompanije za uvoz, maloprodajne objekte i kompanije za finansiranje u ovim zemljama.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Volkswagen Grupa dala otkaz Diessu

Volkswagen Grupa dala je otkaz Herbertu Diessu koji je bio CEO i to dok ...

Spyker se vraća zahvaljujući novim investitorima

Nakon dužeg vremena u mirovanju, holandska firma Spyker se oglasila sa pozitivnim vestima Spyker ...

Tesla Model 3 je obnovljen i sa povećanom autonomijom

Tesla Model 3 je obnovljen i sa povećanom autonomijom šest godina nakon premijere a ...

Novi Smart stiže uskoro i biće električni SUV

U septembru će biti prikazan prvi Smart od kada je Daimler udružio snage sa ...

Formula 1 – Mike Krack novi šef tima Aston Martin

Samo što je objavio odlazak Otmara Szafnauera sa mesta šefa tima, Aston Martin je ...

Alpine postaje odvojena električna sportska marka

Šef Renault Grupe želi da pretvori Alpine u električnu marku, ali je ipak oprezan ...