fbpx

Ford predstavio novu eru razvoja

Ford predstavio novu eru razvoja na ovogodišnjem sajmu automobila BG Car Show 2024

Ford // BG Car Show

Ford predstavio novu eru razvoja na ovogodišnjem sajmu automobila BG Car Show 2024. Kompanija Grand Motors na ovogodišnjem sajmu predstavlja brend Ford kao simbol predanosti prilagođavanju potrebama kupaca i usvajanju najnovijih tehnoloških dostignuća. U skladu sa globalnom strategijom Forda, fokusirana je na razvoj tehnologije i širenje svoje ponude kako bi odgovorila na sve zahteve tržišta.

Ford // BG Car Show

Ove godine na sajmu automobila Ford je prikazao potpuno novi Tourneo Courier, model stvoren za svaki vid avanture. Sa izgledom SUV-a i svojom fleksibilnošću, novi Tourneo Courier prilagođava se potrebama kupaca. Višenamensko vozilo koje se u mnogo čemu razlikuje od svog prethodnika,novi Courier dolazi kao putnička „Tourneo“ verzija vozila koja je veće u odnosu na prethodnu generaciju. Ove godine posetioci će imati priliku da se upoznaju i sa Focusom Active X koji se prvi put pojavljuje na našem tržištu u ovom paketu opreme.

Ford // BG Car Show

O NOVIM MODELIMA
Dobro poznati modeli Puma, Kuga, Mustang GT kabrio, kao i Ranger Wildtrak takođe predstavljaju zvezde ovogodišnjeg sajamskog nastupa.

Ford // BG Car Show

Brend menadžer za Ford u Srbiji, gospodin Nemanja Simić, predstavio je sve izložene modele, ističući globalnu strategiju Forda da razvojem tehnologije i inovacijama pruži najbolje vozne karakteristike i iskustvo kupcima širom sveta.
Grand Motors usklađuje svoj nastup sa Fordovom globalnom strategijom da se približi potrebama aktivnog života koje poslednjih godina postaju sve značajnije.

Ford // BG Car Show

Na konferenciji za medije predstavljen je i brend ambasador brenda Ford za Srbiju. Saradnja sa proslavljenim glumcem Nebojšom Dugalić počiva na zajedničkim vrednostima jer svojim primerom postavlja standarde kao porodičan čovek i vrhunski profesionalac.
Na štandu u Hali 1 Beogradskog sajma, do srede 27. marta posetioci će imati priliku da se detaljnije upoznaju sa sajamskom ponudom koja podrazumeva nižu cenu i sjajnu ponudu finansiranja.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Kia otkriva podatke o novom EV9

Kia otkriva podatke o novom EV9 nakon što je po uobičajenoj praksi imala kampanju ...

Mercedes GLB stiže pre vremena

Iako priče o još jednom SUV-u iz Mercedesa odavno kruže, po svemu sudeći GLB ...

3D crtanje: digitalna tehnika koja svaki crtež čini potpunim

Baš kao savremena industrija filma, videoigara i kartografije, automobilska industrija u poslednjih nekoliko decenija ...

Mazda MX-5 Miata RS ide u serijsku proizvodnju

Mazda MX-5 Miata RS ide u serijsku proizvodnju zajedno sa sportskom verzijom Mazde 3 ...

Gordon Murray Automotive otkrio T.50s Niki Lauda

Gordon Murray Automotive otkrio još oštriju verziju za stazu T.50 i nazvao ga po ...

Jeep Wrangler se nije dobro proveo na Crash testu

Jeep Wrangler se nije dobro proveo na Crash testu koji je izveo američki IIHS, ...