fbpx

Chery predstavio novi električni model EQ1

Chery predstavio novi električni model EQ1 na ovogodišnjoj manifestaciji BG Car Show 2024

Chery // Bg car Show 2024

Chery predstavio novi električni model EQ1 na ovogodišnjoj manifestaciji BG Car Show 2024. Chery je sinonim za inovaciju i vrhunski kvalitet u automobilskoj industrij. Na juče održanoj konferenciji za medije na manifestaciji BG Car Show, Grand Motors, ovlašćeni uvoznik za Srbiju i zemlje regiona, istakao je vodeću poziciju brenda Chery u transformaciji mobilnosti.

Chery // Bg car Show 2024

Svojim prisustvom ovaj događaj su uveličali visoki predstavnici ambasade Narodne Republike Kine, poslovni partneri, ovlašćeni zastupnici, predstavnici medija, kao i bend Frajle koje svojim šarmom doprinose prepoznatljivost brenda u Srbiji već drugu godinu za redom.

Chery // Bg car Show 2024

Gospodin Thomas Schmid, COO Grand Automotive LLP, prisutnima je predočio viziju i strategiju automobilske grupacije za tržište Srbije i regiona, istakavši  posvećenost kvalitetu i inovaciji ključnim  faktorima uspeha, koje Chery nastavlja da neguje.
Chery je postigao značajne globalne uspehe, izvozi automobile u više od 80 zemalja, osnovao je 10 fabrika u inostranstvu, ima više od 1.500 ovlašćenih zastupnika i servisa širom sveta, te je akumulirao 10 miliona globalnih korisnika, uključujući 2,1 milion korisnika u zemljama s druge strane okeana, zauzimajući tokom 19 uzastopnih godina prvo mesto u izvozu putničkih automobila u Kini.

Chery // Bg car Show 2024

Brend menadžer za Chery, gospodin Nikola Ivaniš, otkrio je detalje o premijerno predstavljenom potpuno električnom modelu EQ1. Gradski automobil koji kao pogon koristi električnu energiju, sa baterijom snage 29 kWh može preći do 300 km što je dovoljno da se sve dnevne obaveze završe uz nultu emisiju izduvnih gasova. Automobil opremljen u skladu sa današnjim zahtevima tržišta u standardnoj opremi ima automatski klima uređaj, električno pomeranje sedišta vozača, multimedijalni uređaj sa LCD ekranom 10“, aluminijumskim točkovima 15“. Premijerno predstavljeni model spaja održivost i performanse na jedinstven način.

Chery // Bg Car Show 2024

U Hali 1 Beogradskog sajma posetioce do 27. marta očekuju dobro poznati Chery modeli FX, Tiggo 7 Pro i Tiggo 8 Pro koji su predstavljeni prošle godine, usmereni na buduće vlasnike koji vrednuju dobar kvalitet, pouzdana i bezbedna vozila.

Chery // Bg car Show 2024

Grand Motors je ove godine je za sve kupce Chery vozila pripremio posebne sajamske pogodnosti finansiranja, sajamski popust uz jedan od najdužih garantnih perioda u trajanju od 7 godina.
Podrška popularnog benda Frajle, doprinela je da atmosfera bude ispunjena pozitivnom energijom i entuzijazmom, dodajući poseban šarm događaju i doprinoseći prepoznatljivosti brenda Chery u Srbiji.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Land Rover Defender Hard Top N1 na usluzi GSS-u

Land Rover Defender Hard Top N1, svetski stručnjak za terensku vožnju dizajniran za pustolovine ...

Ferrari zbog imena tuži humanitarce

Ferrari je zbog imena Purosangue ušao u sudski spor sa humanitarom organizacijom, koja se ...

Bottasu pol pozicija u Ostinu

Kvalifikacije Formule 1 na stazi COA u Ostinu u Teksasu bile su najneizvesnije u ...

Maserati neće postati isključivo EV brend

Maserati se sprema da lansira električne verzije većine svojih modela, ali nikad neće postati ...

Dakar Reli 2022 – taktika je pun gas

Treći dan Dakar relija pokazao je da je najbolja taktika pun gas – Sebastien ...

Vokswagen odustao od desetostepenog menjača

Devetostepeni i desetostepeni menjači su već u ponudi kod nekih proizvođača, a neki već ...