fbpx

Zvuk Lamborghini Revuelta V12 na ploči

Zvuk Lamborghini Revuelta V12 na ploči i to nije sve što če obradovati ljubitelje automobila, ali i dobrog zvuka

Lamborghini / Technics

Zvuk Lamborghini Revuelta V12 na ploči i to nije sve što če obradovati ljubitelje automobila, ali i dobrog zvuka. Višedecenijska debata o vinilu protiv digitalnog kao nosačima zvuka nema kraja. Neki ljudi se kunu da su topli, analogni zvuci ploče bolji od numere snimljene kompjuterom. Na kojoj god strani da ste, morate priznati da vinilna ploča vrištećeg Revuelto V-12 motora zvuči kao prilično kul ideja. Zahvaljujući saradnji između Lamborghinija i Technicsa, takva gramofonska ploča sada postoji.
Uživajte u SL-1200M7B—novom gramofonu koji je napravio Technics ako je doteran Lamborghini stilom. Moderni motiv I-teme ovog proizvođača automobila predstavljen je u crvenoj, žutoj ili zelenoj boji, a podmetač nosi smeli Lamborghini logo. Takođe ćete pronaći Lamborghini brend ispod komandi sa desne strane, pored standardnog Technics logotipa.

Lamborghini / Technics

Posebna gramofonska ploča koji dolazi sa svakim SL-1200M7B je podjednako zanimljiva. Na vinil su utisnuti zvuci V-12 motora iz šest Lamborghinija, počevši od prvih dana sa modelom 400GT. Miurin V-12 je tu, zajedno sa 5,2-litarskim dvanaestocilindrašem od 455 konjskih snaga iz Countach-a povodom 25. godišnjice.

Lamborghini / Technics

Približavajući se modernoj eri, Diablov 6,0-litarski motor dodaje svoju melodiju zvučnoj podlozi. Murcielago i Revuelto V-12 zaokružuju koncert. Na ploči je štampana sredina sa stilizovanom verzijom točka modela Revuelto, a dolazi u specijalnoj jakni sa više Technics i Lamborghini brendova. Nema reči o tome koliko će ovaj gramofon sa temom Lamborghinija koštati.

Lamborghini / Technics

Sam model je zasnovan na Technics SL-1200MK7, koji se prodaje za oko 1.100 dolara, i to bez tonske glave. Dodajte Lamborghini stil i ploču ispunjenu V-12 zvukovima, i sigurno je pretpostaviti da će cena biti umereno viša od toga. Takođe je nejasno koliko će ih biti napravljeno, ali ovo je sasvim sigurno ograničena serija. Prema najavi Lamborghinija, porudžbine se otvaraju 9. maja, a gramofon će biti ponuđen samo do kraja juna. Prema tome, ako ne možete do Lamborghinija, onda možete do ove audiofilske egzotike.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Kupiš Embraer “dobiješ” Porsche 911 Turbo S

Navikli smo na razne kombinacije tipa platiš jedan – dobiješ dva, ali najnovija kombinacija ...

Ford Mustang sa četvora vrata?

Ford Mustang sa četvora vrata – nije isključeno, ali je isključeno da će ikada ...

Aston Martin izdao opoziv za model DB11

Aston Martin je poslednji u nizu proizvođača automobila koji su obuhvaćeni velikim opozivom u ...

Beogradski učenici finalisti međunarodnog Renault takmičenja

Učenici XIV beogradske gimnazije su finalisti medjunarodnog Renault takmičenja „Tvoja ideja, tvoja inicijativa“ 2018/2019 ...

Novi salon Suzukija na Novom Beogradu

Suzuki automobili od nedavno se mogu razgledati i kupiti u novom salonu ovlašćenog uvoznika, ...

Formula 1 – Hamilton investira milione u Chelsea FC

Sedmostruki šampion Formule 1 Lewis Hamilton nalazi se među potencijalnim kupcima fudbalskog kluba Chelsea ...