fbpx

Zvuk Lamborghini Revuelta V12 na ploči

Zvuk Lamborghini Revuelta V12 na ploči i to nije sve što če obradovati ljubitelje automobila, ali i dobrog zvuka

Lamborghini / Technics

Zvuk Lamborghini Revuelta V12 na ploči i to nije sve što če obradovati ljubitelje automobila, ali i dobrog zvuka. Višedecenijska debata o vinilu protiv digitalnog kao nosačima zvuka nema kraja. Neki ljudi se kunu da su topli, analogni zvuci ploče bolji od numere snimljene kompjuterom. Na kojoj god strani da ste, morate priznati da vinilna ploča vrištećeg Revuelto V-12 motora zvuči kao prilično kul ideja. Zahvaljujući saradnji između Lamborghinija i Technicsa, takva gramofonska ploča sada postoji.
Uživajte u SL-1200M7B—novom gramofonu koji je napravio Technics ako je doteran Lamborghini stilom. Moderni motiv I-teme ovog proizvođača automobila predstavljen je u crvenoj, žutoj ili zelenoj boji, a podmetač nosi smeli Lamborghini logo. Takođe ćete pronaći Lamborghini brend ispod komandi sa desne strane, pored standardnog Technics logotipa.

Lamborghini / Technics

Posebna gramofonska ploča koji dolazi sa svakim SL-1200M7B je podjednako zanimljiva. Na vinil su utisnuti zvuci V-12 motora iz šest Lamborghinija, počevši od prvih dana sa modelom 400GT. Miurin V-12 je tu, zajedno sa 5,2-litarskim dvanaestocilindrašem od 455 konjskih snaga iz Countach-a povodom 25. godišnjice.

Lamborghini / Technics

Približavajući se modernoj eri, Diablov 6,0-litarski motor dodaje svoju melodiju zvučnoj podlozi. Murcielago i Revuelto V-12 zaokružuju koncert. Na ploči je štampana sredina sa stilizovanom verzijom točka modela Revuelto, a dolazi u specijalnoj jakni sa više Technics i Lamborghini brendova. Nema reči o tome koliko će ovaj gramofon sa temom Lamborghinija koštati.

Lamborghini / Technics

Sam model je zasnovan na Technics SL-1200MK7, koji se prodaje za oko 1.100 dolara, i to bez tonske glave. Dodajte Lamborghini stil i ploču ispunjenu V-12 zvukovima, i sigurno je pretpostaviti da će cena biti umereno viša od toga. Takođe je nejasno koliko će ih biti napravljeno, ali ovo je sasvim sigurno ograničena serija. Prema najavi Lamborghinija, porudžbine se otvaraju 9. maja, a gramofon će biti ponuđen samo do kraja juna. Prema tome, ako ne možete do Lamborghinija, onda možete do ove audiofilske egzotike.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Formula 1 – FIA odobrila pravila za nove pogonske jedinice

Formula 1 – FIA je konačno odobrila pravila po kojima će biti konstruisan epogonske ...

Renault Twingo prototip je šarmer

Renault Twingo prototip je šarmer sa mnogo toga preuzetog sa nekadašnjeg bestselera, ali i ...

Crossland X – nova era Opela

Crossland X možemo definisati i novom erom Opela, koja će kupcima tek ponuditi to ...

Toyoti 1-2 na na prvoj trci WEC Šampionata

Vozačima Toyote pripale su prve dve pozicije na prvoj trci WEC šampionata 2018/19 Kao ...

Nova Toyota Land Cruiser stigla u Srbiju

Pred sam završetak godine, Toyota Srbija tržištu je ponudila novi Land Cruiser, jedan od ...

Prvi električni Audi stiže već ove godine

Audi je počeo da prima depozite potencijalnih kupaca za svoj novi potpuno električni e-tron ...