fbpx

Zvuk Lamborghini Revuelta V12 na ploči

Zvuk Lamborghini Revuelta V12 na ploči i to nije sve što če obradovati ljubitelje automobila, ali i dobrog zvuka

Lamborghini / Technics

Zvuk Lamborghini Revuelta V12 na ploči i to nije sve što če obradovati ljubitelje automobila, ali i dobrog zvuka. Višedecenijska debata o vinilu protiv digitalnog kao nosačima zvuka nema kraja. Neki ljudi se kunu da su topli, analogni zvuci ploče bolji od numere snimljene kompjuterom. Na kojoj god strani da ste, morate priznati da vinilna ploča vrištećeg Revuelto V-12 motora zvuči kao prilično kul ideja. Zahvaljujući saradnji između Lamborghinija i Technicsa, takva gramofonska ploča sada postoji.
Uživajte u SL-1200M7B—novom gramofonu koji je napravio Technics ako je doteran Lamborghini stilom. Moderni motiv I-teme ovog proizvođača automobila predstavljen je u crvenoj, žutoj ili zelenoj boji, a podmetač nosi smeli Lamborghini logo. Takođe ćete pronaći Lamborghini brend ispod komandi sa desne strane, pored standardnog Technics logotipa.

Lamborghini / Technics

Posebna gramofonska ploča koji dolazi sa svakim SL-1200M7B je podjednako zanimljiva. Na vinil su utisnuti zvuci V-12 motora iz šest Lamborghinija, počevši od prvih dana sa modelom 400GT. Miurin V-12 je tu, zajedno sa 5,2-litarskim dvanaestocilindrašem od 455 konjskih snaga iz Countach-a povodom 25. godišnjice.

Lamborghini / Technics

Približavajući se modernoj eri, Diablov 6,0-litarski motor dodaje svoju melodiju zvučnoj podlozi. Murcielago i Revuelto V-12 zaokružuju koncert. Na ploči je štampana sredina sa stilizovanom verzijom točka modela Revuelto, a dolazi u specijalnoj jakni sa više Technics i Lamborghini brendova. Nema reči o tome koliko će ovaj gramofon sa temom Lamborghinija koštati.

Lamborghini / Technics

Sam model je zasnovan na Technics SL-1200MK7, koji se prodaje za oko 1.100 dolara, i to bez tonske glave. Dodajte Lamborghini stil i ploču ispunjenu V-12 zvukovima, i sigurno je pretpostaviti da će cena biti umereno viša od toga. Takođe je nejasno koliko će ih biti napravljeno, ali ovo je sasvim sigurno ograničena serija. Prema najavi Lamborghinija, porudžbine se otvaraju 9. maja, a gramofon će biti ponuđen samo do kraja juna. Prema tome, ako ne možete do Lamborghinija, onda možete do ove audiofilske egzotike.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Bentley Continental GT Convertible – Bacalar za 12 srećnika

Bentley Continental GT Convertible – Bacalar je dizajnirao najstariji proizvođač kočija na svetu, a ...

Dug je put od Renaulta 5 do Clia 5

Pre 30 godina Renault 5 je otišao u penziju a nasledio ga je Clio, ...

Alpina A110 u čak četiri verzije u Ženevi

Tri nove verzije Alpine A 110 otkrivene u Ženevi, uključujući i GT4 trkačku Renault ...

Francuska se drži plana o zabrani benzinskih i dizel automobila

Francuska vlada je 2017. obećala da će onemogućiti prodaju automobila koji koriste benzinske i ...

Novi Sorento sa sistemom ‘Terrain Mode’ još bolji

Unapređeni sistem optimizuje sporuku pogona i doprinosi boljem prijanjanju u blatu, pesku i na ...

Apple će koristiti VW Transportere za autonomne servise

Apple i Volkswagen grupa su, navodno, sklopili dogovor po kom će Apple koristiti VW ...