fbpx

Kia vodi u Australiju!

Kia vodi u Australiju!

Glavna nagrada putovanje u Australiju za 2 osobe
Teniski grand slem turnir Australian Open, koji se već od 1905. godine svake godine odvija zadnje dve sedmice januara u Melburnu, je jedan od četiri grand slem turnira među koje još spadaju Roland Garros, Wimbledon i US Open.

Kia, koja je glavni sponzor turnira još od 2002., nakon završetka nagradnog konkursa „Kia te vodi u Australiju“ će početkom decembra proglasiti pobednika/pobednicu, koji će sa sobom u zemlju kengura povesti još jednu osobu po svom izboru. Dobitnici nagrade će iz zime otputovati na australijsko sunce i u legendarnoj Rod Laver Areni u Melburnu uživo pratiti najbolje tenisere sveta.

Odlazak na teniski polufinalni meč u Melburnu
Nakon online prijave na http://www.kia.rs/australija ili www.kia.rs/test_drive i odgovora na konkursno pitanje, obavljene vožnje sa jednim od modela Kia, stranka može uz malo mašte osvojiti nezaboravni izlet. Glavna nagrada je putovanje u Australiju za dve osobe. Nagrada uključuje putovanje za dve osobe u Melburn (Australija) na polufinale teniskog Grand Slam turnira Australian Open sa plaćenim avionskim kartama, smeštajem u hotelu i ulaznicama.

Nagradni izlet je predviđen krajem januara 2018. – na vrhuncu australijske letnje sezone. Sve što moraju avanturisti uraditi je da se online prijave na test vožnju, napišu svoj kreativni komentar na konkursno pitanje i testiraju željenu Kiju. Nagradni konkurs traje do 30.11. 2017.

Glavna nagrada: putovanje u Australiju na polufinale dvoboja otvorenog prvenstva Australije u januaru 2017. za dve osobe. Nagrada pokriva troškove putovanja za dve osobe u Melburn (Australija) na polufinale teniskog Grand Slam turnira Australian Open sa plaćenim avionskim kartama, smeštajem u hotelu i ulaznicama. Termin putovanja je unapred određen i nije ga moguće promeniti.

Detaljnije informacije o nagradnom konkursu nalaze se na internet stranici organizatora nagradnog konkursa: http://www.kia.rs/australija odn. u salonima Kia (spisak dostupan na www.kia.rs/representatives).

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Službeno – sprema se Hyundai i30 N AWD

Pričalo se o mogućnosti da Hyundai i30 N dobije AWD verziju, sada je potvrđeno, ...

WRC – Ogieru u Toyoti 7. pobeda u Meksiku

WRC – Iako više ne vozi celu sezonu Sébastien Ogier je i dalje na ...

Kamera za automobil glavu čuva

Kamere za automobil su sve više svakodnevno prisutne alatke kod vozača. Povećane distrakcije vozača ...

VW Passat za severnoameričko tržište bi mogao postati EV

Volkswagenov aktuelni Passat za severnoameričko tržište je sa svojim lansiranjem 2012. godine donosio preko ...

Tesla tuži kupca zbog klevete o prevari pri kupovini Modela S

U Kini se odigrava sudski spor između kupca i proizvođača automobila – kupac tužio ...

Porsche Cayenne Platinum Edition – vožnja sa stilom

Prefinjeni ekskluzivni izgled Porsche Cayenne Platinum Edition modela je karakterističan po brojnim specifičnim detaljima ...