fbpx

Kia vodi u Australiju!

Kia vodi u Australiju!

Glavna nagrada putovanje u Australiju za 2 osobe
Teniski grand slem turnir Australian Open, koji se već od 1905. godine svake godine odvija zadnje dve sedmice januara u Melburnu, je jedan od četiri grand slem turnira među koje još spadaju Roland Garros, Wimbledon i US Open.

Kia, koja je glavni sponzor turnira još od 2002., nakon završetka nagradnog konkursa „Kia te vodi u Australiju“ će početkom decembra proglasiti pobednika/pobednicu, koji će sa sobom u zemlju kengura povesti još jednu osobu po svom izboru. Dobitnici nagrade će iz zime otputovati na australijsko sunce i u legendarnoj Rod Laver Areni u Melburnu uživo pratiti najbolje tenisere sveta.

Odlazak na teniski polufinalni meč u Melburnu
Nakon online prijave na http://www.kia.rs/australija ili www.kia.rs/test_drive i odgovora na konkursno pitanje, obavljene vožnje sa jednim od modela Kia, stranka može uz malo mašte osvojiti nezaboravni izlet. Glavna nagrada je putovanje u Australiju za dve osobe. Nagrada uključuje putovanje za dve osobe u Melburn (Australija) na polufinale teniskog Grand Slam turnira Australian Open sa plaćenim avionskim kartama, smeštajem u hotelu i ulaznicama.

Nagradni izlet je predviđen krajem januara 2018. – na vrhuncu australijske letnje sezone. Sve što moraju avanturisti uraditi je da se online prijave na test vožnju, napišu svoj kreativni komentar na konkursno pitanje i testiraju željenu Kiju. Nagradni konkurs traje do 30.11. 2017.

Glavna nagrada: putovanje u Australiju na polufinale dvoboja otvorenog prvenstva Australije u januaru 2017. za dve osobe. Nagrada pokriva troškove putovanja za dve osobe u Melburn (Australija) na polufinale teniskog Grand Slam turnira Australian Open sa plaćenim avionskim kartama, smeštajem u hotelu i ulaznicama. Termin putovanja je unapred određen i nije ga moguće promeniti.

Detaljnije informacije o nagradnom konkursu nalaze se na internet stranici organizatora nagradnog konkursa: http://www.kia.rs/australija odn. u salonima Kia (spisak dostupan na www.kia.rs/representatives).

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Nova A klasa veća i jača

Mercedes završava “poliranje” sledeće generacije A Klase, koja se sprema za premijeru na salonu ...

Rimac pravi pogon vredan 200 miliona evra

Rimac ove godine počinje gradnju svog novog razvojnog i proizvodnog centra vrednog 200 miliona ...

Električna budućnost drag trkanja – eCOPO Camaro

Chevrolet je rešio da dokaže da sporstki automobili kao što je Camaro imaju svetlu ...

Sprema se novi Subaru BRZ i Toyota GT86

Za šest dana Subaru će predstaviti novu generaciju kupe BRZ, pa možemo pretpostaviti da ...

BMW prekinuo dogovore sa Daimlerom

BMW je prekinuo dogovore o zajedničkim projektima sa Daimlerom, nakon što je, navodno, Daimler ...

Renault priprema potpuno novi bolid

Bliže se prvi zvanični F1 testovi, a vesti je sve manje. Ambicije ne nedostaju, ...