Danas je u Novom Sadu ozvaničena saradnja između motonautičkog kluba MotoJet i kompanije Trio Motors, ovlašćenog uvoznika, prodavca i servisera ISUZU vozila

Danas je u Novom Sadu ozvaničena saradnja između motonautičkog kluba MotoJet i kompanije Trio Motors, ovlašćenog uvoznika, prodavca i servisera ISUZU vozila. Ovim je pikap D-Max ujedno proglašen oficijelnim vozilom ovogodišnje sezone MotoJet H2O Adrenalin manifestacija.
Ugovor o saradnji potpisali su predsednik motonautičkog kluba MotoJet, Aleksandar Krevešić, kao i direktor sektora prodaje ISUZU vozila, Milorad Đekić. Potpisanim ugovorom ISUZU D-Max postao je glavna „radna mašina“ kada je reč o transportu vodenih skutera i neophodne prateće opreme za obuke mladih, kao i takmičenja koja će se ovog leta održavati u Srbiji.

Isuzu D-Max, globalno popularni pick up, nije slučajno odabran kao oficijelno vozilo ove manifestacije. Svojom nosivošću od preko 1000 kg i mogućom vučom prikolice do 3.500 kg, a uz udoban prevoz i pet osoba, idelan je partner, ako se zna da će se istovremeno transportovati tri vodena skutera, velika količina opreme i tim ljudi koji organizuje događaje. Uz 4×4 pogon, čak i na lokacijama bez uređenog pristupa, spuštanje i izvlačenje masivnih skutera više neće predstavljati problem.

MotoJet H2O Adrenalin manifestacija ima za cilj promociju bezbedne vožnje u vodnom saobraćaju, ali ujedno i da popularizuje motonautiku kao sportsku granu. Manifestacija je, pre svega, namenjena deci i omladini, koja u njoj uče da voze skutere na vodi, uz iskusne instruktore vožnje. Uz MotoJet i Trio Motors, odnosno ISUZU vozila, važan partner u ovogodišnjoj H2O Adrenalin manifestaciji jeste i Dmotion.rs portal, kao zvanični medijski sponzor ovog atraktivnog, edukativnog događaja.

Ove godine manifestacija ulazi u svoju četvrtu sezonu, a trajaće od juna do avgusta, u gradovima širom Srbije. Početak je zakazan u Novom Sadu, 15. juna, dok bi finalno, sedmo okupljanje trebalo da bude u Žitištu, 10. avgusta.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Lamborghini se vratio na vodu u velikom stilu

Lamborghini se vratio na vodu, ali ne samo motorima nego projektom luksuzne jahte od ...

Tracker boats aluminijumski čamci i u Srbiji

Čuveni aluminijumski ribarski Tracker boats čamci stigli su i do kupaca u Srbiji Firma ...

Pred Maserati Multi 70 još 1000 milja plovidbe

Pred trimaranom Maserati Multi 70 ostalo je još 1000 milja do uplovljanja u Temzu ...

Motojet H2O Adrenalin uz otvaranje sezone na Peskari u Zrenjaninu

Proteklog vikenda Motojet H2O Adrenalin bio je deo otvaranja sezone na omiljenom kupalištu u ...

Motojet H2O Adrenalin 2018. proteklog vikenda u Beočinu

Održan je još jedan Motojet H2O Adrenalin 2018., a proteklog vikenda deca i omladina ...

Lexus kreće u serijsku proizvodnju jahti

U januaru 2017. Lexus je predstavio koncept svog 12.8 metara dugog glisera. Upravo je ...