fbpx

Kamere za automobil su sve više svakodnevno prisutne alatke kod vozača. Povećane distrakcije vozača od strane pametnih uređaja, mogu dovesti do nezgodnih i opasnih situacija. Korišćenje kamere za automobil može dosta pomoći u slučaju neke nezgode ili pokušaja prevare na putu.

 

 

U ovom trenutku, postoje brojne opcije za one koji su spremni ili razmišljaju da kupe jednu ovakvu spravicu. Raspon cena i kvaliteta je ogroman, a naš odabir bio bi Novatek NT96650 G1W. Nije slučajnost da je jedna od najprodavanijih kamera za automobil ujedno i jedna od najjeftinijih, ali sa ovom cenom na umu teško je pogrešiti sa G1W. U pakovanju se osim kamere, nalaze još i adapter za elektro priključak u automobilu, vakumski nosač, mini USB kabl, i HDMI kabl. Kamera ima HDMI izlaz za TV. Ekran od 2.7 inča omogućava lako manipulisanje podešavanjima, kao što su rezolucija snimanja, vreme snimanja i vreme uključenosti ekrana. Kao i većina kamera za automobil, G1W ima i senzor G sile, koji detektuje udar i odvaja snimak da ne bi bio presnimljen. Naravno G1W je daleko od savršenog što je i za očekivati sa cenom od oko 35 evra, ali ono što bi proizvođač mogao poboljšati jeste plastika nosača, kojom se teže rukuje i stalno daje osećaj da će se polomiti.

Tehnički podaci:

Rezolucija snimanja: 1920×1080 @ 30fps
Ugao gledanja objektiva: 120 stepeni
Format fajla: .MOV
Dimenzije: 4½ x 2 x 1¼ inča

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Audi osvežio A4 liniju, S verzije od sada sa dizelom

Audi je za ovu godinu predstavio osveženu liniju modela A4, a u tišini su ...

Ambiciozno: Ford GT za pistu i ulicu

Poreklo Ford GT-a se zna, a možda vredi podsetiti. Henri Ford II je stao ...

Akcijske cene modela BMW Serije 5

Model BMW 520d Sport Line dostupan je po akcijskoj ceni od 49.990€ i mesečnom ...

Škoda Octavia četvrte generacije zvanično predstavljena

Predstavljena je četvrta generacija Octavije, napopularnijeg i narodavanijeg modela Škode Četvrta generacija modela Octavia ...

Sledeće godine Hyundai SUV sa gorivim ćelijama

Hyundai je zvanično prikazao svoj drugi serijski SUV koji će koristiti gorive ćelije kao ...